Du får garanteret lyst til at prøve flere versioner, når du først har prøvet denne. Hvis du ikke har prøvet det endnu, så pleeease skriv det fluks på din liste
7. D. e. n. o. p. s. k. r. i. f. t. å. v. g. h. l. y. a. d. b. ,. j. ø. m. -. æ. J. O. u. K. c. (. 4. ). 1. 2. H. F. 8. S. G. N. 9. 0. 3. I. 5. 6. M. T. E. R. L
Der er efterhånden mange spørgsmål og svar på denne opskrift, og mange af dem går igen. Når det er hævet færdigt er det let, luftigt og fyldt med store bobler
Mens der stadig er koldt udenfor, og halvdelen af os går rundt og snøfter og har ondt i halsen, er der ikke noget som en god blendet grøntsagssuppe at varme sig på
7. 7. 7. 7. N. u. v. e. d. j. g. o. t. ,. a. i. m. s. b. l. n. æ. k. r. å. h. f. p. J. c. C. y. M. K. '. ø. D. O. S. Å. H. ). (. 2. 0. -. 5. 1. 6. ½. %. R. T. I. E. F. 9. B. V. L. é
'Verdens bedste brød' kræver til gengæld, på trods af en meget enkel og kort håndtering, at man har et par timer til rådighed inden brødet skal bages (modsat de koldhævede boller), hvilket dog er 'ventetiden' værd - man får nemlig et skønt brød, med en perfekt skorpe
Fra nu af sværger jeg til denne opskrift – og kun denne – når der skal laves en seriøs burger. Efter lange, drøje år hvor jeg har gennemtærsket kogebøger – og internettet – efter den ultimative burgerbolle-opskrift er den her endelig
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.