Det endte så alligevel med, at han vældig begejstret tog for sig to gange. Da min mand fandt ud af, at vi skulle have linsesuppe til aftensmad, var han bestemt ikke tilfreds (han mener ikke, at han kan li linser)
Den blå skål er en antik risskål, som jeg for mange år siden købte i Vietnam, og den gamle procelænsske med det smukke blå mønster fandt jeg engang i en antikvitetsbutik i London
Rissalatmedsorteris, blomkål og rød peber. Så dagens opskrift på en dejlig salat med blandt andet sorteris bliver det sidste indlæg inden turen går til Frankrig
E. n. l. æ. k. e. r. h. v. d. a. g. s. t. u. -. ). D. o. å. L. i. m. 4. p. M. j. T. B. f. 8. 2. 1. ½. 3. 0. b. K. ø. c. ,. y. 6. Y. F. A. S. P. H. V. R. 5
Spelten er færdig når de er svulmet opog er lidtbløde i det men med lidt bid i midten. Dog skal de sorteris ikke have så lang tid somspelten så når spelten er ved atvære klar kommes desorterisi
Friskkværnet peber. Hæld karrysuppeog vand i en tykbundet gryde og bring suppen i kog under omrøring. Selvom man måske ikke er til karry, ligesom min mand, så er denne suppe mild og rigtig god
Snit alle grønsager og kom dem i en gryden svits det med spidskommen og hvidløg. Kom linserne i og rør rundt , derefter kom linserne i og hæld vandet over
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.