Findes der noget bedre end en omgang fed cremet cabonara. – Nej. Det er simpelthen for sjældent, at man begiver sig ud i en hjemmelavet pasta cabonara, og det er for dumt
Kartoffel-porresuppe – Tidligere – i de ”gode, gamle dage” – var supper kogt på ben eller kød. Nu får man tomatsuppe, kartoffelsuppe, løgsuppe, jordskokkesuppe, svampesuppe og mange andre supper der ikke tager hele dagen at lave
Pasta i en lækker cremet pestosauce med stegt kylling og cherrytomater. En fantastisk lækker pastaret der er lynhurtig at lave i den travle hverdag med få ingredienser
Placer kyllingebryster på et skærebræt. Ved hjælp af en skarp kniv, skæres slidser på tværs af kyllingebryst omkring 3/4 af vejen gennem kyllingebryst og pas på ikke at skære hele vejen igennem
Du kan servere det med nudler og frisk porrer på toppen. De kogte super bløde grøntsager er nu ubrugelige, men smag lige på den suppe du har brygget sammen
Rør majsstivelse ud i koldt vand og kom det i suppen. Giv suppen et kort opkog og tilsæt mango i tern. Smag suppen til med salt, peber og eventuelt mere karrypasta
Sommertærte med spidskål, asparges og sprød bacon. Smagen af sommer. En fantastisk lækker madtærte med nogle af sæsonens lækre grønsager, spiller rigtig godt sammen med den saltet og røget smag fra baconen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.