Mulighederne er mange, ogtilmed uendelige hvis du altså er til syltede rødløg. De smager simpelthen så lækkert, og jeg kan næsten ikke vente med at afprøve dem i en sandwich, som menuen vist står på her til aften, hvor varmen dræner enhver for energi og lysten til at stå længe i køkkenet
Her fik vi serveret en lækker salat, mednoget lækkert rødt, der viste sig at være syltede rødløg. Første gang jeg stiftede bekendtskab med disse farvestrålende, søde og alligevel syrlige herligheder, var sidste år, da vi var ude og spise i Århus
Hele krydderier hvis du har lyst, her laurbærblade, stjerneanis, chili og enebær. Løgskiverne kommes i forrådsglasset overhældes med eddiken, når det lige er kølet lidt af sættes det i køleskabet, hvor de helst skal stå et par dage inden de er klar
Kom det op i æggemassen, sammen med olie, ymer og rør det sammen. For flere år siden så jeg på en amerikansk blog, at de lavede red velvet kager, og de fortalte, at de i “gamle” dage brugte rødbede juice, men nu brugte de bare rød frugtfarve
Med en skarp, spids kniv ridses fedtet ½ cm dybt på kryds og tværs, så der fremkommer pæne ruder. Alle ingredienserne til glaseringslagen røres sammen i en kasserolle ogkoges igennem et par minutter under stadig omrøring
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.