J. e. g. s. i. r. d. t. o. m. j. l. k. a. v. ,. p. n. æ. h. b. å. u. ø. T. 2. 4. z. 5. 0. f. R. C. 3. 1. K. A. V. I. O. F. E. L. N. M. G. D. 8. c. /. y. B. S. P. Ø. Å. U. -. H. %. (. ). r g
Læg en lille skefuld tangkaviar på hver portion, drys sesamfrøene på og pynt med grønt. 4 spsk rød tangkaviar, læs om cavi-art her. 4 spsk rød tangkaviar, læs om cavi-art her
er jeg fan af disse blinis med kaviar og røget laks som en forret. Med skyr, laks og kaviar på toppen er disse blinis små protein bomber som er en sand symfoni af smagsindtryk
sesamgrillede auberginer med ”kaviar” og skalotteløg. Jeg synes de grillede skiver passer fint med tangkaviaren og dermed udgør en lille, elegant frokostret eller forret
her i form af de små kugler, der minder om kaviar. dildcremesuppe med “kaviar”. ____________________________________________________________________________________________________________________
pandekager med vagtelæg, karse og ”kaviar”. de små vagtelæg og de bittesmå ”kaviar-æg”, som ikke er rigtig kaviar men produktet cavi-art, der smager fantastisk og fås i flere udgaver
Vend forsigtigt flødeskummen i tunblandingen og tilføj de røde kaviar. For ikke så længe siden delte jeg opskriften på tunmousse og i den anledning fik jeg den ide at lave en tunroulade med tunmoussen og en spinat bund
Vend forsigtigt flødeskummen i tunblandingen og tilføj de røde kaviar. 120g røde kaviar. En af mine absolut yndlings forretter er tunmousse, som har den mest herlige, bløde og cremede konsistens
Hak æg fint og vend i sammen med kaviar og dild. 3 spks kaviar (let røget rogn). 1. start med fyldet. 2. Afdryp tun, kom den i en stor skål og findel med gaffel
tilbered retten, kan den købes på dåse og sammen med kaviar, må det høre til. Min søn på 12 har ikke hørt om stenalderkost og han har ikke behov for detox i januar
PYNT- farvet kaviar, tynde skiver radiser og purløg. Læg husblasen i blød i koldt vand. Rens forårsløgene og blend dem med citronsaft, rejer, laks og krebsehaler
kaviar eller som her ørredrogn, hakket rødløg, krydderurter som purløg, kørvel, løvstikke, karse, hakkede rejer, hakket røget laks (pyntet med et par strimler laks på toppen), karry - der er uanede muligheder
cavi-art (kaviar lavet på tang) – det er kun fantasien der sætter grænser. Jeg elsker at lave sushi. elsker at eksperimentere med smag, farver og anretning
Cavi-art er vegetabilsk kaviar lavet på tang. Det er både lækkert og flot, at bruge som pynt på spinatruller som disse, på sushi eller, hvor man normalt ville bruge kaviar
oliefri pommes frites, server krigsfisk til smørebrød med hjemmelavet remoulade og cavi-art (kaviar lavet på tang) og knoldselleri fritterne med estragon- eller chili mayo
Dild, Sort stenbidderrogn kaviar fra Lauris (kan undlades) og røgede laksestrimler. Her får du opskriften på en nem og hurtig forret eller en idé til appetizer
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.