Den gode fast-food fra Bazar Vest, Strøget eller samtlige pizza-steder, med respekt for sig selv... Det er faktisk rigtig nemt, - det er blot et spørgsmål om at have alle krydderier i huset...!
INGREDIENSER (2 personer)
300 g
oksekød (Små stykker, som ikke må være mere end 5mm tykke)
(Vi brugte en cuvette, som blev skåret i meget fine skiver, andet kan også bruges!)
-. -. -. M. u. m. s. t. æ. n. k. a. j. e. g. l. r. i. v. d. f. p. å. o. D. ø. ,. h. b. T. A. K. V. y. (. 4. ). 1. 2. c. 3. /. 0. H. F. %. S. P. R. B. è
500g magret oksekød (3-7 %). Sommeren er over os og grillen kalder på os med lune sommeraftner. En af mine yndlings grillretter er disse krydrede og lækre oksekødsspyd som sammen med en salat er et sundt aftensmåltid
And er for lidt brugt i det danske køkken, foruden i jule-måneden. Men én ting er helt sikkert - den let salte juleand er et fantastisk stykke kød og virkelig nemt at tilberede
Det er så vendt med friske krydderurter, syrligt-søde æbler, saltet feta og søde dadler. En af dagene fik vi en krydret og virkelig lækker linsesalat til forret
12-14 nakkekoteletter (skåret af en hel nakkefilet. 1en håndfuld frisk persille (en potte) eller 3-4 spsk frysetørret. 1Skyl ketchupflasken med vand og tilsæt også denne ketchup-rest
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
Tortillas har altid været hurtig, let og dejlig mad, da konceptet er lidt ala "Byg-selv-burger", og hvert familiemedlem dermed selv kan afgøre, hvad han/hun ønsker at have i af tilbehør
Er du non-paleo kan retten også fint spises med brune ris. Til 5-6 personer. 6-8 blade grønkål (kan undlades). 2-3 store løg. 3-5 tsk garam masala. Lad sovsen simre i 5-10 min og smag til med salt. Kærlig hulehilsen Malene Til 5-6 personer. 6-8 blade grønkål (kan undlades). 2-3 store løg. 3-5 tsk garam masala
Krydret Mørbradgryde og Kartoffelmos med Gulerødder til 2 personer. Kog kartofler og gulerødder i usaltet vand 15-20 min til det hele er mørt. Tilsæt kokosmælk og bouillonterning og kog uden låg 10-15 min
Kog risene ved svag varme og under låg i 30-35 minutter, eller efter anvisningen på pakken. Læg mandlerne på en bageplade med bagepapir, og rist dem i ovnen i 5-10 minutter, til de er blevet flot gyldne. Vend dem i olie, salt og peber, og bag dem i ovnen i 15-20 minutter, til de er sprøde udenpå og møre inden
½ liter hønse- eller fup-fond. 500 gram skrællet og renset)1 løg1 fed hvidløg1 tommeltot stort stykke ingefær1 tsk garam masala (kan undværes)½ liter hønse- eller fup-fond1 dl flødestærk chili efter behov og lystsaften af ½ citron
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.