"Kebabdeller" med fintsnittet kål, yoghurtdressing og hjemmebagte pitabrød
Lise-pigens Mad
Lise-pigens Mad
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Kebabdeller
  • 500 g hakket kalv & flæsk
  • 2 løg, revede
  • 1 æg
  • 1 spsk salt
  • Peber efter behag
  • 1 fed hvidløg, revet
  • 1 tsk karry
  • 2 tsk stødt spidskommen
  • 1/2 tsk kanel
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk stødt koriander
  • 1 tsk stødt ingefær
  • 1 1/2 spsk mel
  • 1 dl mælk
  •  
  • Pitabrød (10-12 stk.)
  • 300 g mel Tipo 00
  • 200 g durum mel
  • . 3 dl vand
  • ½ spsk. salt
  • 2 spsk olivenolie
  • . 1/2 pakke tørgær
  •  
  • Yoghurtdressing
  • . 250-300 ml græsk/tyrkisk yoghurt (10% smager bedst, men lavere fedtindhold kan sagtens bruges
  • Saften fra en halv citron
  • 1 spsk akaciehonning
  • 1/2 -1 fed hvidløg, revet
  • 1 spsk stødt spidskommen

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.