Fold bagepapiret sammen om lammet så det er en så luftæt pakke som muligt. Lammet jeg har fotograferet til denne opskrift fik 12 timer ved100 grader uden varmluft. Det var en meget stor dansk lammekølle på 3½ kg. 1 Lammekølleca. 1 Lammekølle
700 g lammekølle i tern – eller du kan, som vi gjorde, bruge en omgang oksekød i gode tern 1 spsk hvidløgs- og ingefærpasta 5 grønne kardemommekapsler 200 g gule linser 100 g græskar, skrællet, uden kerner og i mindre tern [
S. m. a. g. s. l. ø. e. n. b. v. f. o. r. k. æ. t. d. i. å. I. ,. h. 5. L. u. p. D. (. 4. -. 6. ). 1. O. 8. c. 3. 7. 2. 0. R. H. F. j. K. y. C. T. 9. N. A. e g
Tilsæt lammet og steg dem under kraftig varme i fem minutters tid, så de får lidt stegeskorpe. 1,1 kg lammebov uden ben og afpudset for fedt og sener. 1,1 kg lammebov uden ben og afpudset for fedt og sener
- Og derfor faldt tanken straks på den lammekølle jeg havde liggende i fryseren. - og den skulle laves på græsk facon, Lam kleftiko - i min helt fantastiske gryde som jeg har arvet
1 lammeskulder på lige under 2 kg. 1 lammeskulder på lige under 2 kg Frisk rosmarin. Ja, der ligger en ske og ikke en kniv ved kødet og det er selvfølgelig, fordi kødet er så mørt, at det kan skrabes af benet med en ske
(Kylling og i særdeleshed lam). Gnid lammekøllen med salt og peber og læg den i et smurt ovnfast fad. Når lammekøllen er brunet, tages fadet ud af ovnen
Brun lammekjøttet i rapsoljen. Her har jeg servert lammet med smørstekt rødkål og sellerirotmos. Her har jeg braisert lammebog med krydder og løk, og de 3 - 4 timene som kjøttet fikk i ovnen gjorde underverker. 1, 2 kg lam gytekjøtt av bog eller lår (med bein)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.