Der er ikke noget så lækkert som en hjemmelavet ketchup her til alt sommerens grillmad. Den smager af så meget mere og indeholder desuden ikke en masse tilsætningsstoffer, som alle almindelige købe-ketchups gør
Hvad er fidusen ved at lave sin ketchup selv. Denne opskrift på ketchup er altså ikke en man behøver følge slavisk – tag den som inspiration og udgangspunkt og juster den så efter dit eget hoved
Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi troet, at jeg skulle lave ketchup selv, men da jeg i går gik i gang med at lave burgere og fandt ud af, at jeg ingen ketchup havde, blev jeg nødt til at være kreativ
Jeg er nok mere til den traditionelle ketchup. Denne gang har jeg selv justeret det og prøver med selleri da det er en af ingredienserne i Heinz ketchup
For noget tid siden kastede jeg mig ud i selv at lave ketchup. De første gang gik min blender dog i stykker, og jeg måtte derfor spise ketchuppen ublendet
Men hvad er pølser uden ketchup. KETCHUP - det der søde røde stads, fyldt med sukker og e-nr. Så kan du bare lade ungerne skovle ketchup op på tallerkenen
500 g. friske blommetomater1 ds. flået tomater2 store løg1/2 tsk. kanel1/2 tsk. korianderfrø1/2 tsk. havsaltfriskværnet peber2 æbker uden skral og kernehus i mindre stykker125 brunfarin eller rørsukker1dl
Da vi har rigtig mange tomater i drivhuset besluttede jeg mig for at prøve at lave hjemmelavet ketchup - det kan godt betale sig, det bliver super lækkert
Nu er lillesøster studerende, og disse lever om bekendt af spaghetti med ketchup (muligvis til tider peppet op med mere spændende mad), så hvad var mere oplagt end prøve at lave ketchup selv
Denne ketchup smager fantastisk sammen med de rå falafler. Men garanteret også som dip eller side til en anden hovedret, i en burger, på knækbrød, eller måske til rodfrugter
Jeg mangler ofte dyppelse til fx rodfrugtfritter, og da jeg lige lagde en opskrift op på pølsehorn, er det vidst på tide, at jeg deler denne opskrift på ketchup
Disse her er fyld med smag fra den friskhakkede timian og indeni er de smurt med den lækreste hjemmelavede ketchup, som gør dem ekstra smagsfulde og mindre tørre at spise
Lav ketchup. Ketchup. Brug derefter en stavblender eller en foodprocessor til at blende ketchuppen. Server burgeren med ketchup og relish og pynt med friskklippet karse 25 g
"Din egen ketchup. Jeg sværger - den her er 100 % den bedste ketchup jeg har smagt. Det er noget prekært noget at rode med, Lise" - Sagde min storebror til mig
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.