Bland hvidløg, friskhakket persille og citronsaft sammen med mayonnaisen og bum - hjemmerørt aioli. " og det er det heller ikke - hvis bare man man følger opskriften og har respekt for doseringen af olie
Blancheringen foregår ved at koge en gryde med vand og hælde over ramsløgene, som hurtigt efter smides i en skål med isvand for at stoppe blancheringen
Til sidst blendes hvidløg med eller presses i ogaiolien smages til med friskkværnet peber og salt. Der er blandt andet tilføjet æbleeddikecider, hvidløg og friskkværnet peber
Jeg fik langt om længe bestilt mig en ny kasse fra Årstiderne og det var en skønt gensyn. Jeg bestiller som oftest en stor mixkasse, da jeg godt kan lide at vi får lidt forskelligt af både frugt og grønt
Pisk æg og salt og tilsæt dråbevis olien indstil aiolien når en konsistens som du er tilfreds med. Det kan da også godt blive lidt tørt, så her er et hjemmerørt alternativ
På rapsen bliver aiolien smuk og gul som denne her. Jeg plejer at bruge Hellmanns, som den hurtige løsning, da den er lavet på rapsolie og blommer fra fritgående høns
Aioli er meget nemt og hurtigt at lave. Første step er, at de pasteuriserede æggeblommer skal have samme temperatur som olien, og andet step er at tage den med ro, når man tilsætter olien
Liker du ikke blåmuggost, kan du følge oppskriften frem til punkt og nyte en skikkelig god aioli. Blåskimmeldressingen er en videreutvikling fra samme oppskrift og smaker fantastisk
Olien har en smuk grøn farve og både dufter og smager af ramsløg. Kan du ikke lave pestoen med det samme, kan massen fryses i en pose til anden dag, når du har tid og lyst til pesto
De første dage uden nattefrost og tocifrede dagstemperaturer får naturen ud af vinterdvalen. Ramsløgsbeddet i fuldt florRamsløg har mange anvendelsesmuligheder og kan med sin kraftige smag bruges istedet for hvidløg i mange retter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.