Hver eneste morgen laver jeg en lille omelet med fire æg til fruen og jeg - næsten hver morgen. Det tager ikke lang tid, men enkelte dage hver anden uge kører jeg fra vores skønne nye lejlighed i Silkeborg til Viborg, hvor min søn Marcus på 6 år går i skole
En rigtig hare er det jo ikke, deraf navnet, men selve farsbrødet skal formes som selve hareryggen. Vi spiser sådan set aldrig forloren hare, men kan da erindre at det er blevet serveret i ny og næ i mit barndomshjem
Forloren hare er en dansk klassiker og en sand bedstemor ret. Jeg har haft mine ernæringsmæssige briller på og sammensat en sundere version af den traditionelle opskrift på forloren hare
Forloren hare er måske – lidt ærgerligt – ved at blive overhalet af græsk farsbrød og lignende. Jeg kender i hvert fald ikke ret mange – som i ingen – unge, der laver forloren hare
Den har lagt et påskeæg og vi ved også hvor den har lagt det for den har nemlig sagt det. Sådan lyder den eneste påske sang jeg kan huske fra min børnehave tid, og jeg har selvfølgelig ført den videre til de børn jeg kender
Jeg har ikke engang dårlig samvittighed. Jeg har haft dem længe. Jeg har indtil nu været rigtig glad for studiet, og følt at det var helt rigtigt for mig
Grydelapperne, som jeg har hæklet for en kollega, er blevet færdige. Jeg har brugt en sort lædersnor. Og jeg har brugt hæklenål til tunesisk hækling nr
Jeg har overtrukket en springform med fondant, så den er helt hul. Midt i formningen af træer, pindsvin og andre dyr i fredags blev jeg ringet op af mine forældres nabo, hun havde et problem som hun håbede jeg kunne være løsningen på
Fylder noget plads i køkkenskabet, blandt alt det andet, man har i forvejen. Nederst på billedet kan du se min nye ret, "Squash spagetti i gorgonzolasovs med edamame bønner og tigerrejer", hvor jeg har brugt min Lurch Spirali
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.