Jeg har et lidt mærkeligt forhold til pebernødder. Jeg elsker at julebage, og pebernødder bliver da også bagt hvert år, men det er rent og skær kun, fordi det er tradition
Den laver hun på nogle opblødte svesker, som koges med et æble skåret i små stykker. stRør kardemommen sammen med den smeltede, let afkølede smør og rør denne blanding i dejen
Jeg bruger en kryddersalt med smag fra Mariager sydesalt. Jeg kan spise kikærter hverdagSom humus, i salat, i kødretter og nu også som erstatning for usunde snacksHar du lyst til at forsøge kommer opskriften her
Det asiatiske køkken er så fuld af smag og med hverdags ingredienser, kan nye smagskombinationer frembringes på måder der er svært i det vestlige køkken
Stegte ris er vist det samme somkinesisk biksemad – man kan komme alt, hvad man vil i retten, bare man holder sig til grundprincipperne – ris, æg og soya
Det var en rigtig dejlig dag med dejligt selskab og lækker mad. I går blev der holdt julefrokost hos mine forældre og det var hele familien på min mors side som var samlet
kog nudlerne efter pakkens anbefaling, hæld dem herefter i dørslag og skyld med kold vand. put nudlerne, champignon, forårsløg og spinat i gryden med simrende boullion vand
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.