60 g usaltede pistacienødder (du kan sagtens købe de saltede, det er meget billigere og nemme at få fat i. Knæk dem ud af skallen, skyld dem godt i en sigte og lad dem tørre 1 times tid på et viskestykke). – Rist mandler og pistacienødder i en 150° varm ovn i 15-20 minutter, indtil mandlerne er gyldne. – Kog vand, honning, sukker og glukose sammen til en sukkerlage ved svag varme, indtil den når en temperatur på 150°. Tjek med et sukkertermometer − det tager 20-25 minutter. I en skål, gerne med en røremaskine piskes sukker og æggehvider til en luftig marengsmasse, ca 4 minutter, mens sukkerlagen koger. Rør massen sammen i 8-10 minutter på fuld drøn, indtil den er sej og lang. Hæld massen ud på et stykke bagepapir drysset med flormelis, læg et nyt lag bagepapir, og rul massen ud i et firkantet stykke på 3 cm i tykkelsen. Lad massen køle af, og skær den ud i stykker på 2 x 2 cm
Den er perfekt efter træning, som mellemmåltid, dessert aftensnack eller hvornår du end har lyst til en sød snack, som er fyldt med proteiner og lav på kulhydrats-fronten
Jeg vil gerne understrege, igen, at disse proteinbarer bestemt ikke er noget jeg ser, at du skal indtage i forbindelse med træning (men er stadig et bedre alternativ end dem du kan købe på markedet)
Lige inden jeg tog på ferie, havde jeg fornøjelsen af at arbejde sammen med Umahro, og i den forbindelse fik jeg opskriften på super lækker morgenmads knas, som jeg selv har piftet op med lidt lakrids
E. n. l. u. f. t. i. g. a. k. e. m. d. v. b. o. -. s. D. j. r. L. ,. æ. y. h. p. I. B. 5. 0. 1. å. U. ø. ". 3. M. c. A. T. 2. 8. N. S. /. 4. ½. P. H. F. O. R. (. ). V. K
S. m. å. b. a. g. t. e. c. h. s. k. d. n. o. u. p. y. f. l. ø. j. r. æ. D. i. v. ,. J. T. I. 1. 0. 5. 2. -. (. 3. ). H. L. B. 7. O. 4. P. M. A. 8. K. R. F. N. é. U. . g
Kom smørret i en skål og rør det sammen med melet. Beklæd en tærteform med dejen. For noget tid siden kiggede min veninde nogle af mine opskrifter igennem og begyndte at savle da hun så denne - talking about a nougat-gris
Tilsæt honning og lad det smelte med i blandingen. Blomkåls-tzatziki med purløg. Det kræver kun lidt sukker, honning og græskarkerner, så har du den lækreste slik i huset
Så jeg laver mit eget, jeg har prøvet at lave en variant som er lower carb ( ikke low carb, da der er lidt dryn i, men lower)Den er dejlig knasendeog ikke for sød
Et mindre glas, men prisen følger ogsåmed ned, så på niveau med hvad man køber andre steder. Versionen med banan skal du vælge, hvis du godt kan lide smagskombinationen med banan, da den træder en del frem her, lidt afhængig af hvor moden bananen var, da den blev frosset ned
D. a. v. i. h. o. l. d. t. f. ø. s. e. g. r. ,. j. u. b. k. n. å. m. z. æ. c. y. p. C. ). O. S. I. (. M. 7. -. 1. 0. J. L. T. 2. 5. 4. 3. E. R. Æ. V. N. P. B. F. H. /. U. ) l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.