Start, parat, jul. - En svinekam. - salt til sværene. - Valnødder. - salt & peber. - 6-7 tørrede abrikoser. - 2 spsk appelsin- eller abrikosmarmelade. - 2 fed hvidløg. - 1 spsk tørret timian eller en håndfuld frisk. Kom den i ovnen fra kold og bag den ved 100 grader i ca. - 200 g grønkål. - 2 skiver rugbrød. - 2 pærer. - 120 g gedeost, enten på rulle eller det i olie (kan erstattes med feta). - 1 spsk æbleeddike. - 2 spsk olivenolie. - 1 spsk honning. 6-7 tørrede abrikoser
Selvom det er en myte, at vi ikke forbrænder det, vi spiser om aftenen - det er dit kalorieindtag totalt set, der afgør, om du tager på - er det oftest de kalorietunge snacks, der hives frem foran tv-et
Denne morgen startede tidligt som den plejer. God start på dagen. 30 og 7, det er lige lovlig tidligt for mig, men jeg kan simpelthen ikke andet end blive glad, for han starter altid dagen med et smil
Jeg gider ikke fortælle vildt meget om det, da det er lidt en overskridelse af min grænse overhovedet at fortælle at jeg skal tabe mig - derfor bliver det kun lidt for nu
Der bliver lavet julepynt på højtryk herhjemme, især af den hæklede slags, den er blevet virkelig godt modtaget, så tusind tak for de mange bestillinger
Til morgenmad startede jeg med nogle sundere pandekager. En ting jeg altid har på mig i øjeblikket, er disse små stykker slik, lavet af syltet ingefær - det lyder umiddelbart lidt weird, men de smager rigtig godt
Denne opskrift er ikke 100% paleo men tilpasset. Populære opskrifter. Paleo "Rug"brød. Denne opskrift er en modificering af Thomas Rodes opskrift ”Stenalderbrød fra Kong Hans”
Læg mandlerne i en skål og hæld kogende vand på, lad dem stå 10 min. 10 min. Måske var det noget at byde på heksefingre når børnene kommer forbi og siger “slik eller ballade”
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.