det var virkelig en helt anden oplevelse at spise risene der havde masser af smag, lidt struktur og lidt spark – og ikke synderlig omstændig – jeg benyttede mig af ris i kogeposer fra bagerst i skabet – så var de væk
Jeg startede min egen surdejen fra bunden, plejede den og passede den, til den blev moden. Men min søde nabo, der kom til at slå sin forrige surdej ihjel på et skib i Caribien, blev ovenud glad for et glas af hvis jeg selv skal sige det verdens bedste surdej
Det faktum at jeg skal rejse alene, er næsten det samme, som at garantere spænding fra start. bahamas, caribien, caymanøerne, cuba, jamaica, jul, new york, rejse, rejseblog
Lige indtil det bliver en realitet, og jeg med ét forvandler mig fra super-woman til sølle kylling. 30 sekunder, og et tarveligt træk fra Kaspers side med løfter om romantik på Jamaica, senere, snorklede vi hånd i hånd henover Michael Angelo og vennerne. december 2014 i Blog, En rundrejse i Caribien, mit sind og min verden, Rejser0 kommentarer
Hvad de fleste ikke er klar over, så HAR de faktisk også et hotel – Hotel Boucan, et luksus hideaway i noget så skønt som Caribien, midt i deres egen kakaoplantage på øen Saint Lucia, hvor man (hvis man har pænt mange penge) kan nyde gourmetmad med touch af kakao, opleve kakaoproduktion fra træ til chokoladebar og få lækre spabehandlinger, selvfølgelig også med kakaoen som omdrejningspunkt
hvor julen blev holdt, hvem der var der, hvad vi fik at spise og små anekdoter fra aftenen. Jeg kan ikke hamle op med mobiltelefoner eller rejser til Caribien, ikke desto mindre er min (selvvalgte) opgave at finde noget lækkert til hende
Så er jeg endelig faldet til ro i Caribien, og har fået internettet op og kører. snit alle ingredienser i tern, fjern skindet fra tomaterne (ikke nødvendigt) sauter løg og hvidløg i en pande, løgene må helst ikke tage farve, komhvidvin ved, lad alkoholen fordampe, tilføj derefter tomat,peberfrugt og timian, lad det småsimre til al saften er reduceret
Mandag Helstegt svinemørbrad med panzanella Tirsdag Sprødstegt kylling med chorizo og cremet polenta Onsdag Madklub Torsdag Indisk tomatsuppe Fredag Kokoskylling med bønner, agurk og tomatsalsa med lime- og kokosdressing Lørdag Go’ grill-bøf med whiskey-smør og grillede grøntsager Søndag Hvad fryseren kan byde på af rester
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.