Valget faldt på kokosmakroner, fordi indholdet af mel i dem i forvejen er meget lavt - det mel, der skal i, erstattede jeg med sigtet speltmel, og resultatet er blevet så godt
Hvis man laver massen og former den til "stænger" eller små "brød", så skal de IKKE bages, men tørres i køleskabet, overtrækkes med chokolade og så bliver de til de dejligste "Bounty"
I. g. å. r. b. a. t. e. j. K. o. k. s. p. -. ). J. v. l. u. h. æ. ,. i. d. f. n. y. ". m. G. ø. L. c. C. 1. 5. 8. 2. 6. 0. /. (. 3. S. Æ. 7. N. O. . g
Gør hænderne våde og klem dejen op i små toppe. Du kan komme chokolade på bunden af toppene og evt. 16 dejlige kokosmakroner - sprøde udenpå og bløde indeni
Hvis du vil have dejlig chokolade i bunden af dine kokosmakroner, kan du – når de er afkølede, smelte den mørke chokolade, og smøre lidt i bunden af hver kokosmakron
Prisen er måske lidt højere end andre almindelige pander, men kvaliteten er absolut også derefter. Le Creuset lover livslang garanti, og det virker da også til, at panden kan bruges i evigheder, uden at belægningen tager skader
Jeg har altid været ret vild med kokos og derfor ogsåkokosmakroner, men der er tit meget sukker i. Sidste weekend lavede jeg disse lækre, sunde kokosmakroner med citronskal dyppet i mørk chokolade
Og det blev nu faktisk godt - og vel modtaget. I eftermiddag har jeg forsøgt mig med kokosmakroner. Æg, Sukrin og vanille piskes godt til luftig æggesnaps
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.