D. a. j. e. g. s. k. u. l. b. ø. m. i. n. t. o. r. h. y. ,. d. p. O. c. å. v. f. P. æ. M. K. T. I. 2. 0. 1. 5. -. S. L. (. ). 3. ½. R. H. 8. /. N. B. J. E
Marcipanmed pistacie og kokos. Marcipanmed mandel/abrikos eller appelsin/chili. Hvis du vil coate din marcipanmed chokolade, kan du med fordel starte med at smelte kakaosmøren i vandbadet, da dette kan tage lidt tid
Riv marcipanen eller skær den ud i små stykker. sukker og lad det stå mens dejen hæver (hvis man køber færdigrevet appelsinskal i en pakke, er de ofte allerede sødet og skal derfor ikke ligges i sukker)
H. a. v. d. e. s. i. t. u. g. n. k. ø. m. ,. h. o. r. f. l. p. å. D. b. y. c. æ. &. -. M. I. P. (. 6. ). 5. 0. 7. %. 1. 3. F. S. '. R. T. N. V. L. *. K. O. B. C. 4. 8. °. j. /. 2. G. e g
Når smør og chokolade er smeltet røres det sammen medmarcipanen forsigtigt i æggemassen. I morgen skal jeg med mine forældre på tur, det er super skønt at der er nogen som vil underholde mig her i den "søde" ventetid
I dag blev fredagskagen til appelsin cupcakes med chokolade frosting, og de blev rigtig lækre. Lette og luftige og den friske appelsinsmag klæder den lækre og sikkert syndige chokolade frosting så godt
økologiskappelsin (skræl) - kan undlades. Så prøv at lav de her kokostoppe – eller kokoskugler som på billedet, de smager så lækkert og der er skruet godt ned for sukkeret, men uden at gå på kompromis med smagen
Tilsæt de tørre ingredienser og pisk det sammen med mælken. Riv marcipanenog rør det i æggemassen. Skulle spises til deres reception, og håber selvfølgelig de var en succes
Tilsæt de tørre ingredienser og pisk det sammen med mælken. Vanilje/marcipan cupcake m/lime og hvid chokolade frosting(Fyld af chokolade mousse i midten)Du skal bruge
de er bedre hvis man skal bage medmarcipanen. det er ikke billigere end almindeligt købemarcipan, men nu faldt jeg over mandler på tilbud og så kunne jeg ikke lade være
Den er lækker fugtig og har god kontrast med de sprøde mandler. Sigt bagepulver og mel i dejen, og rør revet marcipan i lidt af gangen så det bliver jævnt fordelt i hele dejen
Jeg har tilføjet revet citronskal, fordi jeg elsker smagen, og så har jeg toppet med knasende mørk chokolade og kokosflager – hvis du er mere til appelsinskal, lys chokolade eller bare helt enkle kokostoppe, kan det også sagtens fungere
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.