100 g
mørk chokolade (chokoladenettet kan sagtens undværes, men er jo super flot at se på)
. 100 g
Karenvolf Vanilje og jordbær havrecrunch (alternativt kan havrecrunchen også laves selv. Se opskrift på havrecrunch i bunden af denne opskrift)
s. i. d. t. e. w. k. n. f. y. l. m. 6. å. r. H. a. E. L. S. K. R. o. ,. h. g. æ. u. v. p. -. ). D. j. U. O. B. 1. 0. ø. 2. b. ½. 4. F. c. T. 3. 8. 7. 5. /. N. P. r l
Koldskålkage m. Og hvorfor ikke komme rabarber i en kage. Denne kage består af den lækreste svampede hvide browniebund som er toppet med en ordenlig omgang rabarbermousse og en smuk rød rabarberglaze
kammerjunkebundogjordbærsurprise. Det har været så hyggeligt at have hjemmet fyldt med en masse lækre Karen Volf produkter, og de er blevet nydt med største velbehag
Jeg tænkte også midt da jeg hørte om denne kage. Kærnemælken blandes med flormelis og vanilje. Husblassen smeltes med citronsaften og vendes i kærnemælken sammen med revet citronskal
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.