Koldskålkage m. kammerjunkebund og jordbærsurprise
HaslundHome
HaslundHome
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 5 1 vurderinger

Ingredienser

  • 150 g kammerjunker
  • 75 g smør
  • 75 g hvid chokolade
  • L fløde
  • 1-1,5 vaniljestænger (alt efter størrelse)
  • 100 g flormelis
  • 1/2 citron
  • 6 plader husblas
  • 150-200 g friske jordbær
  • 100 g mørk chokolade (chokoladenettet kan sagtens undværes, men er jo super flot at se på)
  • . 100 g Karenvolf Vanilje og jordbær havrecrunch (alternativt kan havrecrunchen også laves selv. Se opskrift på havrecrunch i bunden af denne opskrift)
  • 12 spsk havregryn
  • 3 spsk ægte smør
  • 3 spsk sukker
  • 1,5 tsk vanilje sukker
  • 2 spsk frysetørret jorbær (kan sagtens undværes)

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.