Pisk cremfraicen stiv med flormelis , vaniljesukker og reven skal af lime. Find et passende glas , ikke alt for stort , lidt men godt , jeg brugte et whiskey glas
-D men det kommer der nok mere af hvis jeg kan få det til at blive en succes. Vend dejen i melet (ælt IKKE melet ind i dejen, blot vend dejen i melet så det ikke klistre)
-). a en Chokoladetærte (paleo) , en Citrontærte (glutenfri) og hele kapitlet om “IS”. Inspiration til isen fik jeg fra Ditte’s nye bog “Sunde Søde Sager” ♥
-. -. -. -. -. -. -. H. v. e. m. i. l. k. g. r. n. s. p. u. d. I. ). D. t. b. a. 2. f. o. å. B. S. O. Y. ,. h. æ. &. ø. J. j. y. K. ". c. L. M. (. 1. 5. F. T. R. C. +. V. 4. Å. G. w. P
- Nye kartofler. For noget tid siden, skulle jeg bruge en oksefilet til noget steg, men da jeg på daværende tidspunkt ikke kunne få en på den lille mængde jeg havde brug for, købte jeg istedet en ordentlig bandit
Jeg elsker koldskål (især den hjemmelavede) og i det her skønne vejr skulle koldskålsæsonen da sættes i gang og når man så er så heldig at få fingre i den sidste liter kærnemælk i Irma - så kan det jo ikke være bedre
Du kan også finde på FACEBOOK – FIT-MOM, BLOGLOVIN & INSTAGRAM – @FTIMOMBYCHARLOTTE. Hvis jeg forbyder mig selv alt det søde – går der ikke lang tid før jeg falder i og vil opleve et nederlag
Der er en masse fordele ved at lave mad fra bunden - en af dem er, at du ved lige præcis hvad maden indeholder, og du slipper for mærkelige stabilisatorer, fortykningsmidler, surhedsregulerende midler og hvad ved jeg
B. L. Å. Æ. R. I. S. M. E. D. U. Ø. C. &. K. O. V. Y. (. 8. p. e. r. s. o. n. ). J. g. v. i. l. d. m. b. ø. a. k. u. 1. t. å. æ. A. G. 2. 5. 0. N. /. 4. ,. y. P. T. f. h. 6. c. 3
Den ene en bruscetta af tomat, oliver ogfrisk basilikum, og den anden en bønnepesto. Købte et dejligt og meget stort brød hos Emmerys i Århus i går og brugte det som tilbehør til tapas
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. S. å. e. r. d. s. v. t. i. N. u. m. l. g. a. n. p. f. ,. o. h. k. c. I. æ. y. j. b. B. G. /. ø. H. 2. F. 1. 3. (. ). 6. 4. *. 8. 5. 7. 0. 9. K
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.