På linje med bacon, rygning og vold mod børn i politisk ukorrekthed. Her er kagen, der næsten er gået i glemmebogen, men som klart fortjener en plads i både nyt og gammelt Nordisk køkken
Efteråret rusker og regner udenfor og det er tid til at hygge sig indendøre med dejlige æbleskiver. Men hvorfor hedder det egentlig æbleskiver, når der ikke er nogle æbler i
Jeg er nemlig kæmpe fan af morgenmad – det er nok mit yndlings måltid på dagen. Hønen & Ægget. Der har altid været enormt mange mennesker, når jeg har cyklet forbi, og jeg har derfor altid haft lyst til at teste deres menukort med æg og fjerkræ i fokus – der er dog også andre gode sager
Det skal trække i otte-ti timer i køleskabet – det kan godt trække alle andre steder, men hvis det trækker i køleskabet, slipper man for, at kaffeekstrakten først skal køle af, når man er færdig
Kaffen bliver dejligt chokoladet, men frisk af mint – mmmh. Jeg kan endda crave en kop kaffe – og så er man altså langt i min optik Jeg er ikke kommet til espressoen endnu, men det tror jeg ligeså meget er fordi, jeg ikke anser den som en “rigtig kop kaffe”
Det skal du bruge. 500 g. ottearmet blæksprutte. lidt olivenolie. 4 fed hvidløg. 2,5 dl. hvidvin. flåede tomater. et par skefulde af Honning, dild, persille, kapers
En god velbrygget kop kaffe er en fantastisk og helt uundværlig ting - Dog kan en varm sommerdag godt kalde på en lidt mere kølig forfriskning og i så tilfælde, kan jeg ikke komme på noget meget bedre end et glas iskold Iced coffee
Valnøddesnaps hører til mine favoritter. Det er en klassisk kryddersnaps og det er ikke uden grund. Den har en flot gylden brun farve og en fantaastisk smag
Opskrift. Det er meget nemt at lave bagte kastanjer. Og det smager dejligt. Det eneste det kræver er en god bunke kastanjer, et ildfastfad og nok salt til at lave en god bund i fadet som kastanjerne kan stå i
Valnøddesnaps hører til mine favoritter. Det er en klassisk kryddersnaps og det er ikke uden grund. Den har en flot gylden brun farve og en fantaastisk smag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.