Dejen hældes i en bradepande – vær opmærksom på at kagen ikke bliver særlig høj. Sådan lidt trøffel/studenterbrød agtig – bare 100 gange bedre. 10 minutter mere – indtil fyldet har fået farve
Server som tilbehør til en god bøf eller lige hvad du har lyst til. 2 – 3 mm. Jeg er ikke den store kartoffelnyder, men helt ny opgravet, bagte eller som hasselback så er jeg helt med
1. Blend havregrynene fint i en foodprocessor og bland dem derefter sammen med melet. Bland alle de andre ingredienser i med hænderne, så det bliver til en let smidig dej
Derfor vil jeg i dag introducere en kage, som ja… der er ikke rigtig noget sundt at sige om den – udover at den selvfølgelig er super lækker og virkelig svampet
Efter et veloverstået marathon er jeg klar til at dele endnu en god opskrift. Vi var til 40 års fødselsdag og min svigerinde havde lavet kage, masser af kage… En af dem var denne absolut perfekte gulerodskage
Denne kage er uden tilsat sukker, og indeholder heller ikke smør eller hvedemel. Jeg synes alligevel du skal have opskriften med, da den blev ret god, og så indeholder mandler en bedre fedtsammensætning end kokosmel
bagepulver350 – 400 g saltede peanutsRør smør sammen med sukker og tilsæt et æg ad gangen. Bag i 15 – 17 min ved 200 grader, eller indtil du kan stille en kødnål eller lignende i midten og kagen, og den kommer op ren
Den er så god at du næsten ikke vil tro at det er en salat du spiser – ihvertfald hvis du som jeg tidligere havde, har et billede af salat som en tør og kedelig omfang peberfrugt, iceberg, agurk og tomat
De fleste opskrifter på hjemmelavede burger-boller er rigtig fine, men resultatet er oftest en lidt hård rustik bolle, som – i min verden – ikke egner sig særlig godt til en burger
Jeg er for alvor kommet i gang med julehyggen. Jeg har de sidste par år ønsket, at jeg var gået i gang noget tidligere med alt det julehyggelige, fordi jeg simpelthen synes at december måned er ovre lynhurtigt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.