Krydr koteletternemed salt og peber og brun dem først på den ene side i et par minutter til de er brunet godt og karamelliseret, tilsæt resten af smøret og vend koteletterneog gør det samme
S. i. k. e. n. s. ø. r. t. m. d. g. o. ,. u. f. a. l. p. æ. v. h. j. J. å. D. y. F. b. M. A. (. 4. ). H. L. c. 2. 1. -. 5. /. K. 0. R. 3. B. 6. 7. è. r g
Min mand var lidt skeptisk, da jeg fortalte, at vi skulle have grønkålsalat - og jeg skal ikke kunne sige, om det var fløden, som gjorde udslaget, men vi syntes begge, at denne her grønkålsalat smagte helt vidunderligt
Koteletterne krydderes med salt og peber, hvor efter de brunes på en stegepande på begge sider. Herefter lægges de i et ovnfast fad, og pølserne ovenpå
Steg dem kort i smør eller olie (de skal bare lige blive brune på overfladen - ikke gennemsteges. hvis jeg selv skal sige det (og det kommer fra én, der aldrig har været specielt vild medkoteletter i fad
Svits koteletternepå en brændvarm pande i lidt smør, læg dem derefter i et ildfast fad. En god tomatsauce kan godt tage lang tid at lave, men man behøver jo ikke stå og kigge på gryden imens den simrer
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.