Denne gang blev det til en italiensk inspireret omgang svinekotelettermed pasta. Krydr koteletternemed salt og peber og vikl to skiver parmaskinke om hver
Koteletterne krydderes med salt og peber, hvor efter de brunes på en stegepande på begge sider. Det passede nu også fint til retten, og så fik jeg bugt med den pose kartofler jeg havde liggende i bunden af køleskabet
Så blev det tid til en absolut klassiker, og jeg må sige den holder endnu Tricket (hvis der er sådan et) er at lave en kanon tomatsauce som hældes over koteletterne
Denne ret minder mig om sommerhus med min farmor, så her er min version af koteletter i fad. Intet vækker bedre minder end god gammeldags mad, man kan som regel huske en eller anden hyggelig stund i selskab med ens forældre eller bedsteforældre
Smag til med salt, peber og timian. I torsdags fik jeg rigtig meget lyst til at lave en god sund italiensk suppe da jeg følte mig lidt uoplagt og trængte til at min krop fik tilført en masse gode vitaminer
Dyp hver bolle i olivenolie og tril dem let i hænderne, så de bliver dækkede med olien. Bages straks de er formede i en godt varm ovn, giv dem gerne 220 grader de første 15 min og skru derefter varmen ned til 200 grader. Vent med at skære bollerne over, til de er kølet af 1,5 l
D. e. t. r. n. ,. d. k. a. v. æ. i. g. l. o. h. f. s. J. å. p. m. u. b. P. j. ø. ). H. V. -. L. K. (. 2. 4. 5. 3. 1. c. 9. %. û. S. R. B. y. T. M. 0. 6. N. A. C. '. Ø. /. w
Smør og mel til at smøre og drysse springformen med. Torta della nonna betyder ‘bedstemors kage’ og er en af de klassiske italienske desserter, der er at finde på menuen på de fleste italienske spisesteder – ofte også i præfabrikerede udgaver
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.