100 g
fedtreduceret økologisk mandelmel fra funksjonell mat (du kan også lave din egen mandelmel, men så vil der komme langt flere kalorier i kransekagen)
Personligt mener jeg dog ikke, at du får en lige så cremet og fast konsistens, som hvis du laver den med Fiber Sirup – som mine flødeboller er lavet med
Jeg var simpelthen kommet til at lave nogle lækre, tykke, kakao cookies, med en sprød overside og en blød midte – lige som jeg aller bedst kan lide det
Hele forklaringen på, hvorfor jeg gør det, samt hvorfor jeg anbefaler den – særligt til flødebollerne, kan du læse mere om i mit tidligere opslag medsukkerfri karameller
Eftersom denne opskrift er en sukkerfri udgave af Drømme Daim Islagkage, kan jeg selvfølgelig ikke komme Daim i min is – dette kan du dog alligevel komme i, med god samvittighed, hvis du ønsker en Daim is
Jeg har egentlig lavet den på to måder, og så er det op til dig om du vil lave den ene, den anden – eller måske begge og lave en “cookie-top med kage-bund”
Ingen sukker – sødet med stevia). Ikke ligefrem til min kalorielette kategori, MEN de er lækre, proppet med sunde sager (hvis du lige ser bort fra smørret), de smager FANTASTISK, og så skal der altså være plads til lidt “synd” en gang imellem…
De havde arrangeret noget lækkert aftensmad ude fra, som vi hygge os med og så skulle vi vi nyde alle desserterne som afslutning – vi kunne næsten trille fra Århus til Hedensted, da vi tog derfra…
Det var en blanding med pølse, kartofler, rodfrugter og masser af løg. Det blev i den lidt sundere boldgade, men det var bestemt ikke mindre smagfuldt og desuden helt perfekt på en lidt kedelig og regnfuld tirsdag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.