Jeg ville gerne selv have lavet et overflødighedshorn i år - det så da nemt ud da de lavede det i kagedysten - meen jeg blev klogere og efter at have formet den første ring og tænkt at det måske ikke rigtig var så nemt og så bagefter at have smidt hele den første plade medkransekage ud fordi de var underbagte, så blev tiden i år kun til nogle kransekagebrød, som til gengæld var rigtig gode
S. o. m. j. e. g. s. k. r. v. i. t. d. n. l. æ. ,. u. å. a. b. y. D. h. f. C. -. c. p. ). J. 5. 0. ø. I. B. A. M. E. K. (. 4. 1. 3. 2. O. 6. %. ½. F. G. Æ. L. R. T. /. P. 8. N. H. V. 9. w. ) g
Kransekagetoppe pyntet med hvis chokolade - drysset med hindbær og lakrids. Jeg synes både hindbær og lakrids er et rigtig fint nyt pust til kransekagen
Det kan være en god ide at lige øve sig en lille smule på en rund genstand som har størrelse med din kransekage inden du begynder, så du har fundet teknikken
S. å. b. l. e. v. k. r. a. n. s. g. f. æ. d. i. ,. m. t. o. G. O. D. T. N. Y. Å. R. I. L. A. E. -. ). c. 1. p. y. h. j. u. K. 5. 0. 3. ø. P. 7. 4. 2. (. H. B. 8. V. r l
Hjemmelavet kransekagetårnmedkransekage konfekt (med nougat), after eight, asti og champagne. Opskriften er lavet med udgangspunkt i Mette Blomsterbergs opskrift, hvorpå mængden af sukker er erstattet lige over med sødemiddel
T. i. l. n. y. t. å. r. h. ø. e. k. a. s. g. S. j. v. f. o. æ. ,. m. J. d. H. u. L. c. b. I. p. D. (. ). G. O. 3. 0. 5. 1. 2. 8. -. K. /. R. B. 9. P. é
N. y. t. å. r. s. k. a. n. e. g. j. L. d. o. m. p. v. i. l. æ. h. ,. u. D. f. M. /. b. ø. ". c. ). S. K. 6. -. 8. 3. 5. 0. 1. 7. I. F. ½. 2. E. B. P. T. (. R
V. e. d. g. o. t. r. l. i. a. n. j. u. /. y. å. s. p. k. f. M. æ. m. O. c. 9. S. b. h. D. v. ,. ø. J. 3. 1. G. K. 0. 8. Æ. . T. 2. H. ". A. -. &. B. 4. 5. 6. F. P. é. L. a g
Jeg har tidligere lavet et par opskrifter på kransekage, denne opskrift er lidt et miks af de tidligere opskrifter – jeg kan ikke helt lade være med at eksperimentere i køkkenet…
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.