Det går fint at bage nougatenmed i ovnen, men hvis du hellere vil have et flot, blankt udtryk på nougaten, kan du i stedet lave en fordybning i konfekten med enden af en grydeske eller en finger og så hælde smeltet blød nougat i fordybningen, når kransekagekonfekten er bagt færdigt og afkølet
H. e. r. f. å. I. t. s. i. d. o. p. k. ). D. m. g. a. n. ø. ,. j. h. u. l. v. y. J. b. æ. S. c. O. E. M. F. 2. /. 3. 1. N. 8. 7. -. 0. K. (. 4. B. T. Æ. P. L. C. A. z. é. ½. ". V. |. ) g
Kransekagekonfektmednougat dyppet i chokolade og drysset med hakket hasselnødder. Og min søn var meget glad for, at være med til at fylde nougat i kagerne
Tjek med et sukkertermometer − det tager 20-25 minutter. I en skål, gerne med en røremaskine piskes sukker og æggehvider til en luftig marengsmasse, ca 4 minutter, mens sukkerlagen koger. Hæld massen ud på et stykke bagepapir drysset med flormelis, læg et nyt lag bagepapir, og rul massen ud i et firkantet stykke på 3 cm i tykkelsen
Den er perfekt efter træning, som mellemmåltid, dessert aftensnack eller hvornår du end har lyst til en sød snack, som er fyldt med proteiner og lav på kulhydrats-fronten
Jeg vil gerne understrege, igen, at disse proteinbarer bestemt ikke er noget jeg ser, at du skal indtage i forbindelse med træning (men er stadig et bedre alternativ end dem du kan købe på markedet)
Jeg afsluttede med at dyppe bunden i mørk chokolade og resterne af chokoladen lavede jeg en lille top på kagerne med(man kan da ikke få for meget chokolade, vel
E. n. l. u. f. t. i. g. a. k. e. m. d. v. b. o. -. s. D. j. r. L. ,. æ. y. h. p. I. B. 5. 0. 1. å. U. ø. ". 3. M. c. A. T. 2. 8. N. S. /. 4. ½. P. H. F. O. R. (. ). V. K
S. m. å. b. a. g. t. e. c. h. s. k. d. n. o. u. p. y. f. l. ø. j. r. æ. D. i. v. ,. J. T. I. 1. 0. 5. 2. -. (. 3. ). H. L. B. 7. O. 4. P. M. A. 8. K. R. F. N. é. U. . g
Smelt nougaten over et vandbad med kogende vand. Selv om et stykke er tilstrækkeligt, så er det stort set umuligt, at lade være med, at spise et stykke mere
Dæk nougaten til med bagepapir og lad det stivne. Pisk æggehvider helt stive med resten af sukkeret. Jeg faldt over en opskrift på fransk nougat på feminas hjemmeside, men jeg lavede den lidt om så den passer til mine smagsløg
Fransk Nougatmed mandler, pistacie og tørrede tranebær. Flormelis til at drysse med. Det nærmer sig jul og jeg var nødt til at lave lidt fransk nougat -den er blød og lækker, og her har i en opskrift
Versionen med banan skal du vælge, hvis du godt kan lide smagskombinationen med banan, da den træder en del frem her, lidt afhængig af hvor moden bananen var, da den blev frosset ned
D. a. v. i. h. o. l. d. t. f. ø. s. e. g. r. ,. j. u. b. k. n. å. m. z. æ. c. y. p. C. ). O. S. I. (. M. 7. -. 1. 0. J. L. T. 2. 5. 4. 3. E. R. Æ. V. N. P. B. F. H. /. U. ) l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.