Valget faldt på kokosmakroner, fordi indholdet af mel i dem i forvejen er meget lavt - det mel, der skal i, erstattede jeg med sigtet speltmel, og resultatet er blevet så godt
Hvis man laver massen og former den til "stænger" eller små "brød", så skal de IKKE bages, men tørres i køleskabet, overtrækkes med chokolade og så bliver de til de dejligste "Bounty"
I. g. å. r. b. a. t. e. j. K. o. k. s. p. -. ). J. v. l. u. h. æ. ,. i. d. f. n. y. ". m. G. ø. L. c. C. 1. 5. 8. 2. 6. 0. /. (. 3. S. Æ. 7. N. O. . g
Gør hænderne våde og klem dejen op i små toppe. Du kan komme chokolade på bunden af toppene og evt. 16 dejlige kokosmakroner - sprøde udenpå og bløde indeni
Hvis du vil have dejlig chokolade i bunden af dine kokosmakroner, kan du – når de er afkølede, smelte den mørke chokolade, og smøre lidt i bunden af hver kokosmakron
Jeg har altid været ret vild med kokos og derfor ogsåkokosmakroner, men der er tit meget sukker i. Jeg lavede dem med inspiration fra Juliekarla's lækre blog
Og det blev nu faktisk godt - og vel modtaget. I eftermiddag har jeg forsøgt mig med kokosmakroner. Æg, Sukrin og vanille piskes godt til luftig æggesnaps
Det blev til en omgang nemme kokosmakroner, da det var hvad lysten og ambitionerne rakte til. I dag skal Oskar og jeg mødes med mødregruppen og jeg har valgt at medbringe lidt sødt til formiddagshyggen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.