Jeg har læst nogle forskellige opskrifter på tun krebinetter – så nu skal det afprøves. Hæld vand eller olie fra tunen, og bland den med de mosede kartofler
Si dem fra med en sigte. Smag til med salt og peber. Karbonader (Krebinetter) - YouTube 500 gram - 1 kg hakket svinekød (kan også være blanding med kalv i)Rasp1 spsk Salt1 tsk Peber. 500 gram - 1 kg hakket svinekød (kan også være blanding med kalv i)
Du kan eksempelvis servere krebinettermed stuvede grønærter – som på billedet – og kogte kartofler. Nogle mener, det har noget med paneringen at gøre, og andre, at det har noget med kødet at gøre
Start med at røre farsen til krebinetterne. Krebinetter. En klassisk dansk ret med italiensk twist. Form små krebinetter og vend dem i melet, så i let sammenpisket æg og til sidst rasp
D. e. t. r. i. k. s. å. ,. a. d. n. g. p. b. l. o. m. y. j. æ. I. h. f. v. ø. C. u. M. A. Ø. c. E. K. L. S. N. 2. 0. 5. %. 1. 4. /. F. -. 8. 3. 6. R. T. 7
Krebinetter får vi med jævne mellemrum herhjemme og vi prøver at variere tilbehøret hver gang. Imellemtiden paneres krebinetterne, først vendes de i pisket æg og så i rasp
Form 4 store krebinetter og vend dem i rasp. Til 4 personer skal du bruge ca. 400g hakket kalv og flæsk. Kom kødet i en skål og tilsæt 1 peberfrugt hakket fint og 1 løg hakket fint
Server krebinetternemed kompot af sødekartofler og gulerødder og grønkålssalaten. Krebinetter. Snit grønkålen fint og vend den med hakket løg, salt, sort peber,citronskal, citronsaft og olivenolie
Paleo karbonader krebinetter500 g hakket svinekød1 æg2 spsk sesamfrø30 g mandlerHavsaltPeberForm karbonaderne til bøfferBlend sesamfrø og mandler til mel
Jeg vil ikke begive mig ind i diskussionen om, hvad forskellen på karbonader og krebinetter er, men bare sige, at hos mig hedder de karbonader og er en favoritret fra mormorkøkkenet
I næste uge handler det om hakket svinekød - en ingrediens mange af os jævnligt hiver op af fryseren og som kan bruges til meget andet end frikadeller og krebinetter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.