Jeg kom blomkålsbuketter i min lille hurtighakker – alternativ er at rive det på er råkostjern. Jeg har læst nogle forskellige opskrifter på tun krebinetter – så nu skal det afprøves
Gulerødder, peberfrugt og løg skal laves til mos med stavblænder/ blænderen. Når mosen er kølet af, røres det samme med oksekød et og det kan med fordel røres med håndmixer, især hvis det er optøet oksefars
Kog grøntsagerne et par minutter i vandet. Si dem fra med en sigte. Smag til med salt og peber. Karbonader (Krebinetter) - YouTube 500 gram - 1 kg hakket svinekød (kan også være blanding med kalv i)Rasp1 spsk Salt1 tsk Peber. 500 gram - 1 kg hakket svinekød (kan også være blanding med kalv i)
Forleden lavede jeg denne skål med masser af stegte grøntsager, nudler og peanut butter dressing. At spise færre kalorier er ikke en mulighed, da jeg ammer, men jeg sørger for at spise en masse “plant-based whole foods“, uforarbejdet mad og masser af grøntsager
Du kan eksempelvis servere krebinettermed stuvede grønærter – som på billedet – og kogte kartofler. Nogle mener, det har noget med paneringen at gøre, og andre, at det har noget med kødet at gøre
Bland mel med salt og peber og vend tofutern heri. Dryp tofuen med honning. Vend tofu og pinjekerner/sesamfrø (gem lidt til at drysse med) i retten og anret i to skåle
Grøntsagerne røres forsigtigt sammen i en gryde, overhældes med fiskesous. Jeg eksperimenterede med smagen og brugte en frisk Clara Friis pære i retten og jeg kan kun konstatere-det var mine smagsløg meget glade for
Start med at røre farsen til krebinetterne. Krebinetter. En klassisk dansk ret med italiensk twist. Form små krebinetter og vend dem i melet, så i let sammenpisket æg og til sidst rasp
Du kan også nyde grøntsagerne som de er, rå og lige skrællet. Spises de rå, kort blancheret eller kort sauteret, får du ekstra tygge-effekt i retten, hvilket øger mæthedsfornemmelsen
Server krebinetternemed stuvning og f. Form to krebinetter af kødet. Bland rasp med salt og peber. Vend krebinetterne i sammenpisket æg og rasp og steg dem ca
D. e. t. r. i. k. s. å. ,. a. d. n. g. p. b. l. o. m. y. j. æ. I. h. f. v. ø. C. u. M. A. Ø. c. E. K. L. S. N. 2. 0. 5. %. 1. 4. /. F. -. 8. 3. 6. R. T. 7
med ris og almindelig karry som her, eller med denne super lækre røde karrypasta, som jeg helt sikkert skal have nogle flere af, næste gang jeg handler
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.