Dette er en av de beste fiskerettene jeg har klasket sammen på mange mange år, den slår til og med min elskede spicy torskepanne som så langt har vært min største fiskemiddag favoritt Ikke bare smaker den helt himmelsk og ser super fristende ut, den er bare så utrolig enkel å lage at det skal mye til før du kan feile på denne
Her er oppskrift på en fargerik pastarettmed gode smaker. Pasta er ett Italiensk ord og betyr. Tok "snarveien" og brukte kjøpt tomatpestomed chili i dag, den smakte sletts ikke ille
Frisk pastamed hjemmelavet, soltørret tomatpesto. For mig er der ikke meget, der slår en skål god, frisk pastamed hjemmelavet pesto, friske cherrytomater og basilikum – det er nærmest indbegrebet af sommer
Tomatpestomed chili. Her er en smaskens pastarettmed stekt torsk. Denne pastaen er ganske så sterk altså, bruk mindre pesto hvis du vil ha den litt mildere
Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Vandet hældes fra pastaen, og serveres med laksesaucen oven på. Vand til pastaen koges i en elkedel, og hældes derefter i en stor gryde, hvor vandet holdes kogende
Men allerførst denne cremedepastaretmed kylling, svampe, frisk spinat og soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Brug en panne med høj kant. I den samme panne har du nu pasta. Ha et låg eller leg et folie over, lad koge på svag varme i ca 15 minutter eller til pastaen er mør. 250-300 gram pasta penne
Jeg er vild medpastaretter, og når jeg skal lave hurtig aftensmad eller skal finde på noget fra ingredienserne i køleskabet, så bliver det faktisk ofte et eller andet medpasta, hvor det hele blandes sammen på en pande
Hvis man synes, at en cabonara er for fed, så kan man snildt friske den lidt op med en lækker salat. Det er simpelthen for sjældent, at man begiver sig ud i en hjemmelavet pasta cabonara, og det er for dumt
Pasta i en lækker cremet pestosauce med stegt kylling og cherrytomater. Skær kyllingen i tern og steg dem af i en dyb pande eller gryde med lidt olie,krydder kødet med lidt salt og peber
Denne retten er etter inspirasjon fra min far, utrolig gode smaker og deilig kremetepasta. Tilsett så hakket løk og paprika og la surre to minutter sammen med kjøttet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.