H. a. l. o. w. e. n. r. i. g. m. h. j. ø. t. ,. v. k. æ. p. y. u. D. å. s. d. (. ). E. f. b. -. Z. S. I. C. K. N. c. G. 1. 3. 2. 5. 0. ½. 8. V. F. R. B. 7. T. L. J. O. P. M. "
Hokkaidogræskar smager skønt, har en smuk orange farve, og så dyrkes det i Danmark. Som I nok har lagt mærke til, bruger jeg hokkaidogræskar flittigt i min madlavning, når det er i sæson i efterårsmånederne
En sundere julesnack. Ingredienser. 500 g nødder (jeg har brugt hasselnødder, pistacies, valnødder og pekannødder)1 spsk olie1-2 spsk krydderier (jeg brugte chili, karry, paprika og rosmarin)Rist nødderne i 1 min på panden ved middelvarme
Selvom jeg ikke har efterårsferie, synes jeg stadig, at denne uge er præget af feriestemning. Jeg hygger mig ekstra meget i denne uge, og indtil videre går det ganske fint med feriefornemmelserne – også uden ferie
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.