Start med at skære enderne af din butternutsquash, skær den op på langs og udhul den. Læg dem i en stor skål og vend krydderierne deri, vend det hele rundt med fingrene, så krydderierne bliver fordelt
En skøn og godt krydret ret med et indisk touch. Egentlig havde jeg tænkt mig at lave den ret med spidskål, men det kunne jeg ikke få i supermarkedet, så istedet lavede jeg den på hvidkål, hvilket også blev rigtig godt
Start med at blande couscous i en skål sammen med hvidvin og olivenolie. Parter kyllingenog skrab couscous fyldet ud og server det hele på et stort fad
Marokkansk kyllingogcouscous. Den har en god krydret smag af karry, spidskommen og garam masala, cremethed fra kokosmælk og kikærter og fyldt med mør kyllingog sprøde grønsager
B. u. t. e. r. n. S. q. a. s. h. v. i. l. g. æ. k. m. d. ø. ,. D. o. f. b. C. A. E. -. y. p. å. j. H. é. J. M. R. c. (. 4. ). [. L. ]. 1. 2. 5. 3. 0. /. O. '. ½. 7. T. I. ". U. V. N
En “steg” af butternutsquash fyldt med linser, valnødder og skønne krydderier. rødkålssalat med quinoa, pekannødder og appelsindressing, stegte rosenkål, kartofler og en lækker sovs
Kartoffelsalat medkylling, bacon og karrydressing. Men uanset så er mulighederne med sådan et glas karry uendelige, og jeg vil runde nogle af mulighederne i denne uge
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.