Chokoladekage med kaffeglasur 10-12 personer - en springform på 24 cm. 200 g smeltet smør300 g sukker4 hele æg300 g hvedemel6 spsk. god kakao2 tsk. vaniljesukker2 tsk. bagepulver100 g hakket mørk chokolade2½ dl kogende vandGlasur250 g flormelis6 spsk. Hæld dejen i en smurt springform, og bag den midt i en forvarmet ovn ved 170° i 40-45 minutter (tjek med en kødnål, om der hænger dej på, det kan godt være at den skal bage lidt længere end angivet). 200 g. 2 tsk vaniljesukker. 2 tsk bagepulver. 2½ dl kogende vand. 250 g
nogle ærter), og bland dem med tørrede abrikoser, finthakket rødløg og champignons (jeg måtte stege mine lidt på panden, fordi de ikke var i topform længere, men næste gang skal de i friske)
Idag gik vi så igang og dermed også dagen, hvor selve suppen blev lavet. - og startskuddet har lydtIdag startede Peter og jeg nemlig op på den berømte og/eller berygtede kålsuppekur, som jeg fortalte jer om for en del dage siden
Jeg er aldrig fanatisk med min mad, så er jeg sulten, så spiser jeg også. Til frokost tog jeg mig en makrelmad med en let mayo og en færdiglavet rodfrugtsalat fra Føtex
Jeg udskød for et par uger siden mit detox forløb i samarbejde med min søde kostvejler Gitte v. Jeg har lært af mine fejl ved første detox forløb, og har derfor denne gang fyldt godt op med en masse forskelligt frugt og grønt i køleskabet, således at forløbet ikke går på afveje og bliver kedeligt
Dagens sunde indslag blev en herlig friskpresset juice sidst på eftermiddagen. Til 2 store glas juice skal du bruge. 2 appelsiner. 1/2 rød peberfrugt. 1/2 grapefrugt. 2 gulerødder. 2 appelsiner. 1/2 rød peberfrugt. 1/2 grapefrugt. 2 gulerødder
Og da det gik op for mig, hvilken dag det er i dag, slog det mig også at jeg jo har den bedste opskrift på kanelsnegle liggende, som jeg slet ikke har fået delt med jer
Den her årstid er normalt lig med suppe i hvert fald en gang om ugen hjemme hos os. Nu er det lige omvendt med årstiderne, hvor vi befinder os nu, så vi går mod varme og sommer
2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. I. d. a. g. e. r. t. p. n. k. D. m. l. ,. s. i. o. f. å. b. u. v. æ. h. y. j. J. ø. C. O. S. ). V. P. (. 6. -. 8. 1. 5. 0. ½. 3. K. c. é. R. B. G. N. F. T. H. L.
I dagens anledning har jeg valgt at bage klassiske kanelsnegle med et efterårstouch af æblefyld. Det er vist mest svenskerne, der fejrer deres berømte “Kanelbullar”, og det med god grund
Ofte synes jeg faktisk, at det er det med frokosten, der er det sværeste. Især hvis man skal hurtigt ud af døren og ikke vil have den samme kedelige rugbrødsmad med som altid
Det er dagen før store bededag og vi skal som så mange andre også have hveder i aften. Jeg har købt almindelig hveder til min tvillingebror og kæreste, men da jeg helst undgår gluten, har jeg eksperimenteret med en glutenfri version til mig
2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. D. a. g. e. n. s. r. t. J. o. d. k. ,. p. i. f. l. h. v. æ. y. u. (. H. K. ). 3. m. ø. 1. 7. j. 4. ½. S. Æ. b. c. å. 0. F. -. L. B. U. 5. +. T. P. O. M
Servérden med syltede abrikoser, eller sæsonens frugter, eller spis den,som den er. Pisk æggeblommerne godt med flormelis, så de bliver hvide, og vend dem ned i chokolademassen
- som omhandler din frokost eller et let mellemmåltidSpis riskager med magert pålæg på - for magert pålæg behøver altså ikke kun være kylling og det behøver endvidere heller ikke være kedeligt
Nød en frokost alene i solen i dag på min favoritcafé og kunne ikke dy mig for lige at teste deres omelet (som jeg nærmere vil kalde en æggekage, eftersom den ikke var foldet sammen om sit fyld)
0,75 dl balsamisk vineddike, 125 ml olivenolie, 2 spsk dijon sennep, 1 spsk honning, salt og peber blandes godt, og denne mængde giver nok til to omgange. 125 ml olivenolie,. 2 spsk dijon sennep,
Den sidste måned har jeg forsøgt at styre mit kalorie indtag med app'en 'shape up'. Jeg tog en smule på under det sidste af mit specialeforløb, og det vil jeg jo selvfølgelig gerne af med igen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.