Men allerførst denne cremede pastaret medkylling, svampe, frisk spinat og soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Retten smages til med godt med salt, peber og Herbamare urtebouillion. I går aftes skulle lørdagens kyllingerester fortærres, og det blev til denne simple ret
Kyllinge delle. Kom dem på en bradepande med bagepapir. 400 g kyllingefars hakket 2 hele øg 1 hakket løg 1 lille reven gulerod 1/2 hakket peberfrugt 2 spsk rugmel 1 tsk Salt Peber Rør kødet sejt med salt
Kyllinge delle. Varm en pande op med lsmør eller margarine. Kålsalat med græsk yougurt og æble. 400 g kyllingefars hakket 2 hele øg 1 hakket løg 1 lille reven gulerod 1/2 hakket peberfrugt 2 spsk rugmel 1 tak Salt Peber Rør kødet sejt med salt
Sunde frikadeller og sundt tilbehør. gulerødder og pastinak ud med andre grøntsager (300 g i alt). Farsen skal hvile, og pastaen køles, så det tager lidt tid, men det er ikke svært
Åh hvor er det bare irriterende når man får taget det forkerte ud af fryseren, denne gang blev det heldigvis godt alligevel, det skulle have været kyllingebryst filleter, men jeg fik taget små inderfilleter ud i stedet for
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.