Kylling i karry / crock pot
Spiseklar
Spiseklar

Kylling i karry / crock pot

  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Kylling i karry – i crock pot.
  • Min nyindkøbte crock pot skulle indvies og tilmed til gæster; -)
  • En ret jeg altid har været glad for er kylling i rød karry og den skulle tilrettes til gryden.
  •  
  • Jeg brugte
  • 2 løg, i kvarter
  • 2 fed hvidløg, fint skåret
  • 1 spsk. Rød karry
  • 1 stk. ingefær frisk, revet
  • 1 æble fra haven, i tern
  • 1 limefrugt, saften bruges kun
  • 1 bundt forårsløg, snittet
  • 1 lille ds. Ananas
  • 1 lille ds. Bambus
  • 1 kg. Kyllingebryster, skåret i halve
  • 1 boullion terning, opløses i lidt af væsken
  • 1 ds. Kokosmælk
  • Soja sovs, salt og peber,
  • Maizenamel og lidt vand, til jævning.

Instruktioner

    Først blev gryden vasket af og smurt med lidt smør.
    Løgene blev pillet og skåret i kvarter, lagt nederst i gryden og kylling stykkerne ovenpå.
    I en lille kasserolle brændte jeg karryen af med hvidløg og revet ingefær, i lidt smør.
    Alle ingredienser blev lagt oven på kyllingen, undtaget:
    Kokosmælk, maizena og halvdelen af forårsløgene.
     
    Gryden blev sat til lav varme og tiden til 6 timer.
    Efter 5 timer kom jeg resten af løgene og kokosmælken over.
    Da det var færdigt tog jeg noget af væden op i en lille gryde og jævnede med maizena, det blev derefter hældt tilbage i retten.
    Der blev smagt til med soja, salt og peber.
    Til retten spiste vi ris.
    Det blev meget vellykket , kødet meget mørt og ikke spor tørt.

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.