Den anden dag faldt jeg over en inspirationskilde – en pakke butterdej, og bum så var der en idé, som resulterede i butterdejspakkermedkyllingog champignon
Start med at skære kyllingebrysterneog champignonerne i mindre stykker. Kom nu kylling, champignon og fish sauce i, og lad kyllingenkoge sig utrolig lækker og mør
Kom halvdelen af cheddar i bunden, derefter kylling, bacon og til sidst champignoner. Pisk æggene sammen med citronpeber og pesto, og hæld det over tærten
1 stor kylling 4 skiver bacon 75 g champignon 4-5 andelevere 2 små skalotteløg 1 fed hvidløg Lidt olivenolie Salt Peber Lidt frisk persille Lidt frisk timian 3 skiver hvid brød uden skorpe Mælk 1 […] 4 personer. 1 stor kylling
F. o. r. e. t. p. a. u. g. s. i. d. n. k. ø. b. j. l. æ. f. m. J. h. å. ,. y. v. D. S. c. B. P. T. ). (. é. L. O. G. 3. 1. 5. 0. 7. ½. 2. -. 6. K. q. Æ. C. R. /. H. V. M. w. N. E. z. U. 9. I. |. Z
Krydr kyllingebrystetmed salt og peber og steg det til det netop er mørt. Pasta ogkylling er nogle af mine livretter, men samtidig noget jeg ikke har spist meget af de sidste år, hvor jeg har lavet mad til andre end mig selv
Lav en tallerken med mel, salt og peber og vend kyllingestykkerne deri. I en travl hverdag er det dejligt, at man ikke skal så og holde øje med potter, pander og gryder konstant, men at man kan bruge tiden sammen med sin familie
Mine enchiladas består af madpandekager fyldt medkylling, majs, bønner, revet ost og krydret tomatsovs, toppet med mere tomatsovs og ost og bagt i ovnen, så de bliver sprøde i kanten, og osten smelter på toppen
Smag til, og servér med de kogte ris og evt. Kylling i karry med ris. Kylling i karry er blevet en rigtig populær ret herhjemme, og så kan det laves forholdsvist hurtigt og nemt
J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
D. e. n. o. p. s. k. r. i. f. t. å. v. g. h. l. y. a. d. b. ,. j. ø. m. -. æ. J. O. u. K. c. (. 4. ). 1. 2. H. F. 8. S. G. N. 9. 0. 3. I. 5. 6. 7. M. T. E. R. L
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.