Løsn skindet på kyllingen i den ene side, så du kan proppe ost og en skive skinke ind under. Luk igen med en kødnål, og smid brysterne i et ildfast fad, som er smurt med lidt olivenolie
Fordel herefter lidt tomater, et par af de eventuelt tiloversblevne brødterninger, skinken og den friske salvie, inden du hælder en smule hvidvinsstegesky over
Læg kyllingen i et ildfast fad sammen med hvidvin og krydr med salt og peber. Så tidsforbruget nævnt ovenfor, og opskriften nedenfor er kun på kyllingedelen
Det gør selvfølgelig ikke ligefrem retten sundere - til gengæld bliver smagen mange gange bedre, og en gang imellem må smagen godt prioriteres højest, selv om det betyder en en lidt højere fedtprocent
S. a. l. t. i. m. b. o. c. e. r. n. æ. g. k. s. f. d. h. v. R. p. å. ø. u. ,. I. j. M. A. K. y. D. (. 4. ). H. F. 1. 0. -. 2. L. 3. P. 5. 6. V. 7. 8. 9. é. a l
Hold resten varmt i bunden af ovnen eller under stanniol. Brystkødet på sådan en fersk, hel kylling smager helt fænomenalt, og det kan slet ikke sammenlignes medkyllingebrystfileterne i supermarkedet
Skær kyllingebrysterne i mindre stykker og vend dem på panden med paprika samt grillkrydderi. Kyllingen er marineret i paprika samt grillkrydderi fra Nordisk Tang, mens rejerne ligger i en chili/sennep marinade, med en lakrids sennep fra Nordisk Tang, som giver et overraskende frækt twist
Tilsæt så de friskeforkogte pasta og bland det hele godt sammen. Kom så løg i og lad sautere i ca. Tilsæt porre, champignoner, oregano, citronpeber, basilikum, herp de provence og salvieblade og sautere i ca
Kyllingerne blev helt fantastiske - smagfulde og på ingen måde tørre. Opskriften kan naturligvis også bruges til en hel almindelig kuglegrill eller i ovnen
Og server det hele flot anrettet ogmed en hjemmelavet dild-dip til at dyppe i. Skær en lomme i alle kyllingebryster, fyld smørreosten i lommen så meget som man nu end ønsker, luk kyllingebrysternemed bacon
Del tomaterneHak melonen i grove ternSkær radiserne i skiverAgurken skæres i ternMozzarella skæres i ternAnret salat, tomat, melon, radiser, agurk ogmozzarella på to tallerkener
Steg kyllingefilet-stykker i olivenolie krydret med oregano, citronsaft, salt og peber fra kværn. Svits hvidløg let af i olie sammen med paprika og tilsæt tomatkoncentrat og hakkede tomater
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.