Men allerførst denne cremede pastaret medkylling, svampe, frisk spinat og soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Denne gang havde vi en masse soltørrede tomater i en pose, der skulle bruges, og selvom jeg kun havde arbejdet med soltørrede tomater i olie før, tænkte jeg, at de ville smage godt medkyllingog svampe
Smag til med salt og peber. Top eventuelt retten med en omgang stegt bacon før servering. Kyllingerne skal ikke være gennemstegte, men bare være stegte på overfladen for at holde på saften
Tomater, agurker, squash osv. Desværre så gør det også at jeg har store mængder sønderkogtekyllinger. Jeg er også til lidt for gavmild med at fylde riskogerene op
Løsn skindet på kyllingen i den ene side, så du kan proppe ost og en skive skinke ind under. Luk igen med en kødnål, og smid brysterne i et ildfast fad, som er smurt med lidt olivenolie
Fjern fedt og hinder fra kyllingebrysterne, og skær dem ud i små stykker. Krydr med salt og peber. de stegte ris med lidt frisk persille eller basilikum
Tag kyllingen af panden, og smid så løget på. Lige inden servering river du en håndfuld basilikumblade i grove stykker (du skal ikke skære dem med en kniv, for det gi’r mere smag blot at rive dem itu) og smide i saucen til de falde lidt sammen
J. e. g. h. a. v. d. f. å. t. l. y. s. i. n. k. –. o. m. r. p. S. j. b. ø. N. w. ,. I. c. u. D. (. 2. ). ½. 1. 0. 5. K. P. M. O. H. æ. T. B. 3. -. 4. E
Start med at brune kyllingen på alle sider i lidt smør og olie. Så er det tilbage medkyllingen. Herefter smider du tomater, rosmarin, timian og oliven i og smager til med salt og peber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.