Dette er supBaconsurret kyllingbryst, fylt med mozzarellaost, soltørket tomatog basilikum. Plasser blandingen i kyllingen som på bildet og «lukk igjen»
Steg kyllingebryst på en pande i lidt olie og krydr med salt og peber. Retten er let at lave og er en god hverdagsret, der ikke ligger for tungt i maven, men som også samtidig kan pyntes med lidt frisk persille og serveres med lækkert brød og salat og derved blive en ret, der sagtens kan serveres for gæster også
Surr rødløken og hvitløken i smør til den er myk i en kjele med tykk bunn. Tilsett mascarpone ost og en neve hakket fersk basilikum i tomatsausenog la dette koke opp
2 dl minut-polenta 4 1/2 dl vand Salt Peber 250 g mascapone En slat sødmælk 2 stykker kyllingebrystmed skind 3 gode (og bløde) små chorizoer (køb dem i Irma – de er gode) 3 skalotteløg skåret i [. 2 stykker kyllingebryst
Nemlig Chilimarineret kyllingmedtomat, krydderurter og parmesan. Start med at blande marianden sammen, hæl den op i en lille frysepose og kom kyllingen ned i posten også
Denne omelet er faktisk en gang rester jeg fik til at se utrolig appetiteligt ud- også er den fantastisk til slankekur fordi den er fyldt med proteiner fra både æg ogkylling, ogmed friske grøntsager
Pynt medblommetomaterog lad omeletten 'sætte sig' ved middelvarme. Tilmed er den fyldt med proteiner, og spinaten er rig på både antioxidanter såvel som mineraler, vitaminer og folat
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.