At I så må nøjes med disse fotos af ganske enkelt elendig kvalitet, skyldes dårligt lys, og at jeg ikke bruger fancy fotoudstyr (oftest bare min mobiltelefon)
En Estate Viognier, som er en frisk, frugtig og blød hvidvin til lavpris, vil være et oplagt valg til denne lækre ret, som også kunne gå godt med en tomatsalat på siden
Dette er supBaconsurret kyllingbryst, fylt med mozzarellaost, soltørket tomatog basilikum. Plasser blandingen i kyllingen som på bildet og «lukk igjen»
Steg kyllingebryst på en pande i lidt olie og krydr med salt og peber. Retten er let at lave og er en god hverdagsret, der ikke ligger for tungt i maven, men som også samtidig kan pyntes med lidt frisk persille og serveres med lækkert brød og salat og derved blive en ret, der sagtens kan serveres for gæster også
Surr rødløken og hvitløken i smør til den er myk i en kjele med tykk bunn. Tilsett mascarpone ost og en neve hakket fersk basilikum i tomatsausenog la dette koke opp
Nemlig Chilimarineret kyllingmedtomat, krydderurter og parmesan. Start med at blande marianden sammen, hæl den op i en lille frysepose og kom kyllingen ned i posten også
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.