Rør kødet sejt med salten , kom æg og tabasco i , svits porrer og peberfrugt på panden i lidt olie , kom det i farsen , kom mælk , mel og krydderier i .
Steges på svag varme så porerne ikke bliver sorte , jeg gør dem gerne lidt flade , så går det lidt stærkere .
Let aioli
3 små
kogte kartofler
30 g
let mayonnaise
1 fed
hvidløg
Salt
Peber
Citronsaft
Moses godt med en gaffel , serveres til dellen med grønsagsstænger efter smag .
,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. E. f. t. e. r. i. w. k. n. d. a. h. v. ø. l. s. o. m. u. b. y. g. D. p. å. ". ü. -. æ. S. c. T. F. (. 4. ). 2. 3. 5. 6. 1. R. /. q. 0. j. K. L. G. V. N. P. H. 7. 8. è. r l
Og det blev der en dejlig kyllingeret ud af. Hvis nogle af jer har nogle erfaringer med, hvordan man. fordi hun havde hørt, at der kunne være gift i glasuren på nogle taginer
,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. G. å. r. d. a. g. e. n. s. u. p. l. æ. k. f. o. t. -. y. i. m. v. S. h. ". ø. D. c. B. z. A. V. b. H. (. 4. ). 2. 1. /. 3. 0. %. F. P. 5. 6. 7. d G
En dag lavede min veninde frikadellermed broccoli og hytteost i, hvilket fald i god jord hos mig. kom kyllingfarsen ned i skålen med grønsager og tilsæt æggeblommer, salt, chili og peber
Let, lækkert og sundt - rejer med grønsager. Serveres med ris og evt lidt brød. Kyllingebryst, filet. Læg kylling stykkerne i et ildfast fad, fordel skiver af snack perber og skiver af banan over kyllingen
Lige et forslag til weekendens mad – super sundt, let at lave og smager FANTASTISK. Hæld bønnerne pÃ¥ en bageplade – tilsæt lidt olie, salt og peber og stil dem sÃ¥ i ovnen
Krydder kyllingen efter ønske, og steg den langsomt ved lav medium varme. Kyllingefileter. En god basilikum pesto, som tyndes lidt op med god olie og en skvat eddike
Kyllingefrikadellermed røg paprika , stegte grønsager og reven ost. Steg dine kyllingefrikadeller på svag varme , i siden af din pande når dine frikadeller er vendt , kan du stege det grønt du godt kan lide , tilsæt ost lige til sidst inden servering
,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. J. e. g. f. i. k. n. v. t. a. o. r. U. m. …. j. l. p. ø. s. u. d. h. C. D. å. y. æ. R. b. S. A. -. (. 3. 4. ). ½. 1. 2. 0. 5. c. K. T. 6. L. /. E. –
,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. S. i. d. s. t. j. e. g. l. a. v. m. h. o. n. f. r. æ. …. å. k. u. b. y. ø. p. J. A. c. H. K. –. (. 3. ). 2. 5. -. 0. 4. 1. ½. T. D. N. F. /. O. G
Jeg har samlet alle opskrifterne i indlægget her, som derfor bliver et ret langt ét. Det kom der den første dag en tofu scramble, serveret medkogt quinoa, ud af, og næste dag en snack-agtig aftensmad bestående af langtidsbagte gulerødder med tahin-dip ogdeller lavet af resterne af tofu scramble’en og quinoa’en (MUMS, de kan altså anbefales
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.