Kyllinge deller med porrer/grovmel , let aioli og grønsags stænger .
gladformadpigen
gladformadpigen
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Hakket kyllingekød
  • 1 porrer
  • 1/2 peberfrugt
  • 2 tsk salt
  • 2 æg
  • 3 spsk rugmel
  • 1/2 dl skummet mælk
  • 1 tsk Paprika
  • 1 spsk tabasco
  • Peber
  • Rør kødet sejt med salten , kom æg og tabasco i , svits porrer og peberfrugt på panden i lidt olie , kom det i farsen , kom mælk , mel og krydderier i .
  • Steges på svag varme så porerne ikke bliver sorte , jeg gør dem gerne lidt flade , så går det lidt stærkere .
  •  
  • Let aioli
  • 3 små kogte kartofler
  • 30 g let mayonnaise
  • 1 fed hvidløg
  • Salt
  • Peber
  • Citronsaft
  • Moses godt med en gaffel , serveres til dellen med grønsagsstænger efter smag .

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.