Smuldre fetaen i de bagterodfrugterog server dem medkyllingen. hele kyllingelår. Fyld rodfrugterne i det ildfaste fad og krydder dem med lidt olie, salt og hakket frisk timian
Parter kyllingenog server medrodfrugterne rundt om og drys lidt hakket persille ud over. Tag kyllingenog skyl den grundigt og gnub den grundigt indvendigt med salt, peber og olivenolie
D. e. n. o. p. s. k. r. i. f. t. å. v. g. h. l. y. a. d. b. ,. j. ø. m. -. æ. J. O. u. K. c. (. 4. ). 1. 2. H. F. 8. S. G. N. 9. 0. 3. I. 5. 6. 7. M. T. E. R. L
Kom en go salat blandet med kødet efter eget ønske i Og slut af med din farvorit dressing. Kom Kryddersmør i og krydder med salt og peber og evt andre krydderier
Forleden lavede jeg en ny cous cous salat med skønne kyllingefrikadeller til – meget nemt og sundt. Løg og peberfrugt skæres i små fine stykker og blandes medkyllingekødet, hvorefter farsen er klar til at blive steget på panden
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.