Den her “opskrift” kan vel næppe kaldes en revolution, men den er sund, nem og hurtig at lave og alletiders som morgenmad eller frokost – og jeg tænker, det måske lige netop er dén slags, I har brug for her i juledagene med julefrokoster og hvad der ellers hører til
Smelt smørret i en pande, tilsæt hakket skalotteløg, og steg det, til det er blankt men ikke brunt. Med de smagfulde kantareller, den cremede fløde, et syrligt strejf citron, et godt drys persille og en bund af sprødt rugbrød bliver det her en helt skøn sensommerforret
Kyllinge delle. Kom dem på en bradepande med bagepapir. Kom æg og løg i. Tilsidst rugmel , salt og peber. Rødbede Pastinak Gulerod Løg Skrælles og skæres i ca lige store stave
Krydr kyllingenmed salt og peber, og smid dem i et ildfast fad, som er smurt med lidt af smørret, og hvor der ligger en tynd bund af et par citronskiver
Smelt smørret i en pande, tilsæt hakket skalotteløg, og steg det, til det er blankt men ikke brunt. Med de smagfulde kantareller, den cremede fløde, et syrligt strejf citron, et godt drys persille og en bund af sprødt rugbrød bliver det her en helt skøn sensommerforret
Forleden lavede jeg en ny cous cous salat med skønne kyllingefrikadeller til – meget nemt og sundt. Løg og peberfrugt skæres i små fine stykker og blandes medkyllingekødet, hvorefter farsen er klar til at blive steget på panden
2 løg 4 æg 3 stk salt 1 tsk peber 2 tsk paprika 3 fed knuste hvidløg4 friske hakket chili 1 dl mælk 6 spsk mel 100 g fetaost Rør kødet sej med salt. Kom resten af ingredienserne i og lad det stå 10 inden de kommer på panden. 2 Risotto poser fra Rema 1 dl hønseboulion 2 dl madlavning fløde Koge i ca 10 min til sovsen bliver cremet
) Med dette indlæg vil jeg blot minde dig om, hvor let det er at mindske mængden af madspild og samtidig spare lidt på madbudgettet, og hvis du vil vide mere om, hvordan man kan stoppe spild af mad, så kan du klikke dig ind lige HER og læse en masse nyttige facts
Kom en smule becel på en pande og steg frikadellerne så de får en flot gylden farve. Riv gulerødderne fint, skær peberfrugten i meget små tern og hak krydderurterne
Form så farsen til små frikadellerog steg dem på panden med lidt smør. Sundt med sundt på. Kog risene. Bland kylling, løg, hvidløg, mel, salt og peber sammen
Kyllingefrikadellermed røg paprika , stegte grønsager og reven ost. Steg dine kyllingefrikadeller på svag varme , i siden af din pande når dine frikadeller er vendt , kan du stege det grønt du godt kan lide , tilsæt ost lige til sidst inden servering
Blendt det hele og vend det på kyllingenog grønt. Kylling stegt eller kogt. Ristet sesam. i ovnen på 180 grader , hold godt øje med dem , de skal bare lige tage lidt farve
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.