Citronskallen og citronsaften løfter risottoen, så den virker lidt lettere i konsistensen og sammen med aspargesen, finder man næppe med kompagnon til en grillet fisk en lun forårs- eller sommeraften
Resultatet blev (selvfølgelig) ikke helt kaloriefri, men en total lækker risottomed asparges. Sørg for risene hele tiden er dækket med væske og rør godt rundt undervejs
Denne risotto af den grønne slags havde jeg tidligere lavet med god erfaring, men synes at den lige manglede lit mere grønt, hvilket jo også skulle være godt for øjnene, så der blev lige tilføjet lidt en ekstra detalje med sugarsnaps, hvilket var et hit i mine øjne
2 dl grødris/risottoris. Tilsæt så vand, bouillon, revet gulerod, revet squash, gærflager og lad koge under låg med jævne omrøringer til risene er kogt møre (tager ca 20 minutter). 2 dl grødris/risottoris
Kom de frosne grønsager på panden og varm dem godt igennem et par minutter. 400 g grønt på frost 1 tsk karry 1 då kokosmælk 1 dl Vand 15 g maizenamel Salt 4 spsk sojasovs 4 spsk sød chilisovs Varm en pande med lidt olie og kom karryen på. Servere evt med ris , peanuts , kokosmel og ananas eller bare grøn salat , for at spare på kalorierne 400 g
Nogle ting kan og bør man ikke eksperimentere med, hvis I spørger min kæreste. Grønne frikadeller m. Frikadeller er hellige og bør ikke ødelægges med diverse eksperimenter
Samtidig blev der mulighed for, at få brugt lidt af de mest trængende grøntsager og en slat fløde. I morgen står menuen på steg af oksefilet medaspargesrisotto
Denne gang er det blevet en rigtig grøn en af slagsen med smag af banan, avokado og appelsin. Det er nu dejligt nemt at lave en sund, mættende og tilmed lækker smoothie
kyllingebryst, tern. Vend kylling og grøntsager i risene og tilsæt friskost og vineddike. I princippet kan den sagtens laves med andre typer ris, men det går helt sikkert ud over både smag og konsistens, så gør dig selv den tjeneste at købe aborio-ris, som er beregnet til risotto
grøn pastasalat (som I får opskriften på i det her indlæg), hjemmelavet kartoffelsalat med dild, tomatsalat med mozzarella, majskolber, der havde været på grillen, stor salatbar, samt div
Denne her salat blev egentlig inspireret fra rester i køleskabet, men det gjorden den ikke mindre skøn med de dejlige nye friske grønne asparges samt feta- og fetakombinationen, som smager supergodt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.