Kyllingefrikadeller med parmesan og broccoli
Nathali
Nathali

Kyllingefrikadeller med parmesan og broccoli

  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 400 g hakket kyllingekød
  • 1 1/2 dl mælk
  • 1 pose frikadellemix
  • 4-6 skiver parmesan
  • 1/4 broccolihovede

Instruktioner

    Kom kyllingekød, mælk og posens indhold i en skål og mix til det er blandet godt og grundigt sammen, og der ikke længere er pulverlommer.

    Lav små frikadeller med indersiden af hånden og en spiseske.

    Skær broccolien ud i små hoveder

    Damp eller kog broccolien i en lille gryde

    Steg frikadellerne til de ikke længere er bløde i midten

    Servering:
    Skær skiver af parmasan-osten ud og læg dem enten på frikadellerne, eller ved siden af.

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.