J. e. g. f. a. n. d. t. o. p. s. k. r. i. m. B. ä. h. c. ,. v. l. j. b. y. -. æ. w. u. ø. D. å. O. H. K. P. W. G. 2. I. 1. 0. ½. (. M. ). F. 3. S. 4. T. 5. 6
Dejligt nemt ogmed krydderier af kaliber – skønt punktum for weekenden i selskab med en kold øl. Det er vist ikke så længe siden, jeg sidst udtrykte min begejstring også for det indiske køkken – og her kommer endnu en opskrift i den kategori
Server med en klat skyr og evt. Denne opskrift, er en mindre tilpasning af min absolutte favoritopskrift – og den er faktisk blevet meget bedre, og lidt sundere…
Det vil sige jeg laver en ret, tager billeder af den og deler den med jer her på bloggen. Forleden dag, mødte jeg en af mine læsere i byen og han spurgte om alle mad billederne var mine egne
Proteiner er kroppens byggesten og er med i opbygningen af muskler, hår, hud og negle. Proteiner kan ikke lagres i kroppen og derfor er det vigtigt du spiser det til alle dagens måltider
Skær champignonerne i skiver og svits dem let sammen med løgene. Serveres med ris. Retten inderholder en del grøntsager, så den er ikke kun en halvsund, men også visuelt flot oplevelse
Server med ris. Den her opskrift kommer fra en gammel WW kogebog som hedder dejlig mad. Jeg har lavet lidt om på den, for der skulle brøndkarse i og det kunne jeg ikke få
Start med at steg løgene bløde i wokken og tag dem op af gryden og sæt dem til side. Start med at skære kyllingefilerne i tynde strimler, så de hurtigt blir stegt færdige
Krydr kyllingen med salt og peber, og smid dem i et ildfast fad, som er smurt med lidt af smørret, og hvor der ligger en tynd bund af et par citronskiver
Kog op og smag til med salt og peber. De grønne asparges renses og den nederste del brækkes af. Hæld vandet fra pastaen og bland den grundigt med saucen
Smag til med salt og peber. Hvidvinsbraiserede svinekæber med æbler. For bare et par år tilbage, var svinekøber så billige, at slagterne næsten smed dem efter en, men efter at der er gået trend i det (ligesom med pulled pork) er det nu blevet ret dyrt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.