Paté af Hopballe-kyllingelever med top af portvinssky Paté af Hopballe-kyllingelever med top af portvinssky. Udgivet den 15. oktober 2016 by Karen Engell Dalsgaard Dalsgaard i Skivholme
Lær at lave toast med kyllingeleverpaté – crostini con i fegatini Denne gang er jeg taget til det toscanske landsted Agriturismo Le Querciole for at besøge den sympatiske vært Gianluigi In-Italia Blog
Tips til en toscansk kyllingeleverpaté Den toscanske kyllingeleverpaté er en klassisk antipasto sammen med tomat-bruschetta, diverse salami-udskæringer og lufttørrede skinker, når der skal varmes op under sulten In-Italia Blog
Whole30 uge 1 De "små" måltider har været eks to kogte æg og lidt grønt på siden eller lidt kyllingeleverpate med grønt på sidelinien Sukkersensitiv.dk | LCHF - Ketogen kost
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.