Længe har jeg gået og haft lyst til kyllingepie og dermed opstod denne velsmagende opskrift. Jeg kan anbefale alle med hang til tarteletter med høns, at prøve at lave denne nemme og cremede pie
Kartoflerne koges og laves til en mos med mælk, smør og salt. Læg kødet i et ildfast fad og dæk det med mosen (drys eventuelt lidt paprika over for syns skyld)
Så for at starte det hele af, er her en virkelig let og lækker kyllingepie, som smager fantastisk. Saml dejen med mælk og læg dejen i køleskabet mens du laver fyldet
Når jeg siger shepherds pie, så tænker jeg på oksekød medkartoffelmoslåg. Valget faldt derfor på min udgave af noget jeg kalder shepherds pie, men som mange nok ikke vil sige ikke har noget med shepherds pie at gøre
Forårsruller med filodej Hvis ikke man har en rest kylling – stegt eller kogt eller lidt af hvert. Der er nu noget ved butterdej, men det er desværre også meget fedt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.