1 kg kylling i tern 2 då kokos mælk 1 då flå. Tomat 2 tsk grøn eller rød currepasta 2 spsk peanutbutter 1/2 li vand 2 hønseboulion terninger 300 g gullerødder 1 Sqaus Salat Peber 3 tørret chili 4 fed hvidløg 3 dl tyrkisk yogurt Svits løg , forårsløg og hvidløg i olie , det må ikke blive brunt
Denne utrolig velsmagende kyllingesuppe er et produkt af resterne fra gårsdagens middagsmad – nemlig citronkylling, som var lavet i ovnen sammen med masser af lækre rodfrugter
K. y. l. i. n. g. e. s. u. p. k. a. r. t. v. D. o. f. A. m. d. S. F. å. R. æ. ,. h. O. 4. /. w. C. b. -. J. I. 1. ½. 2. ø. 3. %. j. c. L. 0. V. M. T. t l
4 Pers. 400 g Kyllingebryst500 ml Hønsefond1 dl Hvidvin1 Løg2 fed Hvidløg2 cm Ingefær0,5 Frisk chili1 Rød Snack Peber200 g Majs400 g Kokosmælk1 Lime (saften)1 tsk Paprika0,5 tsk Cayenne pebersalt peberOlieskær hvidløget i tynde skiver, del løget midt over og skær det i tynde skiver også
E. r. d. e. n. o. g. t. b. s. u. p. i. l. m. a. ,. h. j. c. y. S. ø. 4. k. f. 1. 8. 0. 2. -. 3. v. M. æ. /. 7. 5. (. ). D. R. Y. T. I. L. B. H. Ø. G. å. é
Kyllingesuppe med lime og gurkemejeGai Tom kha min2 fed hvidløg hakket2 skalotteløg fint hakket1 tsk gurkemeje750 ml hønse bouillon 250 ml kokosmælk4 kaffir lime blade200 g kyllingefilet skåret i strimler4 spsk fiskesauce2,5 spsk limesaft2 gulerødder skåret i skiver6 friske champignon skåret i kvarte1 frisk chili til garnishBlend hvidløg, skalotteløg og gurkemeje til en pasta
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.