Koldskål med veganske sprøde kammerjunker er noget af det skønneste på en varm forårsdag. Kammerjunkerne serveres selvfølgelig allerbedst med den bedste jordbærkoldskål…
En opskrift på drømmekage, fri for gluten, laktoseog tilsat sukker. Jeg har taget udgangspunkt i ingredienser fra en opskrift af Caroline Fibæks (masser af godter på hendes online magasin) og rokeret lidt hvor jeg synes (har intet dl mål)
Kagerne har en fin størrelse, smager godt af mango, har dejlig mange ingredienser at se og tygge på, samtidig med at de er bløde og alligevel knasende, men uden at ligne knækbrød
I. s. i. d. t. e. u. g. l. a. v. j. n. æ. k. r. ". w. b. ø. L. C. H. F. m. o. D. p. f. ,. å. h. ). 1. 4. 0. z. -. /. 2. S. G. 5. 3. R. c. y. T. (. M. –. B. 6. O. / g
Jeg elsker koldskål (især den hjemmelavede) og i det her skønne vejr skulle koldskålsæsonen da sættes i gang og når man så er så heldig at få fingre i den sidste liter kærnemælk i Irma - så kan det jo ikke være bedre
Sprød oglækker blomkålspiz. Jeg ristede først godt med hakket og skyllet broccoli på en pande i olivenolie, hvor jeg tilsatte soya (måske ikke LCHF-venligt, så hvis du lever efter dette, er der sikkert alternativer)
Instagram er en enorm inspirationskilde for mig, og her for nogle uger siden faldt jeg over opskriften på disse lækre karamel bar'er som ser så lækre, karamel'lede og chewy ud, at jeg tænkte, det må være løgn at de kan være uden sukker, smør og mælkeprodukter
Hindbær giver en lækker syrlighed, men andre bær duer også. “Okay, okay… så de her muffins er veganske, altså uden æg og mejeriprodukter fra dyr, så langt er jeg med
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.